Taasjärven uimarannan huoltorakennus on valmistunut käyttöön

Kesäisin ulkosuihkut ja wc-tilat tarjoavat aiempaa paremmat palvelut kaikille uimarannan käyttäjille. Talvikaudella tilat ovat Sipoon Talviuimareiden jäsenten käytettävissä.

Sipoon Talviuimarit ovat Sibbo-Vargarna rf:n seuran jäseniä ja huolehtivat yhdistyksen puitteissa talviuimapaikan toimivuudesta. Talviuimareiden käytössä ovat pumpun avulla auki pysyvä avanto, sulatusmatolla varustettu laituri, valaistu ranta-alue ja uusi rakennus pukuhuone- ja wc-tiloineen.

Huoltorakennuksen rakentamisurakka käynnistyi toukokuussa 2023 pelastustien rakentamisella ja valmistui joulukuun alussa. Urakkaan sisältyi itse rakennuksen lisäksi muun muassa pelastustien rakentaminen sekä vesi- ja viemärijohtojen liittäminen kunnan verkostoon.  Rakennuksessa on varaava lattialämmitys ja ilmanvaihto toimii koneellisen poistoilman kautta. Hankkeen kustannuksiksi on muodostumassa noin 250 000 euroa, mikä oli myös kustannusarvio.

Laituri, joka johtaa avannolle jäässä.

Avajaiset la 6.1. klo 12–16 – Tervetuloa kokeilemaan talviuintia

Sipoon kunta ja Sipoon Talviuimarit järjestävät huoltorakennuksen avajaiset lauantaina 6.1. klo 12–16 Taasjärven talviuintipaikalla (Taasjärventie 40).

Avajaisissa pääsee kokeilemaan talviuintia maksutta. Paikalla on myös palju lämpimänä ja käytettävissä.

Avajaistapahtumassa voit myös tavata Sibbe-suden. Kahvi- ja mehutarjoilu. Tervetuloa!

Linkit:

Tietoa Sipoon Talviuimareiden jäsenyydestä IF Sibbo-Vargarnan verkkosivuilla
Taasjärven talviuimapaikka sipoo.fi:ssä
Taasjärven uimaranta sipoo.fi:ssä

 

Viimeksi muokattu 15.12.2023