Syyskuussa juhlitaan 670- vuotiasta Sipoota

 

 

Sipoolla on pitkä ja ansiokas historia. 22.9.2022 tulee kuluneeksi 670 vuotta siitä, kun Sipoo mainitaan Ruotsin kuningas Magnus Erikssonin kirjeessä.

”Juhlavuoden kunniaksi Sipoossa järjestämme tapahtumia kaiken ikäisille ja toivomme, että kaikki kuntalaiset lähtisivät ilolla mukaan juhlistamaan pitkää yhteistä historiaamme,” kertoo kunnanjohtaja Mikael Grannas.

Tulossa on mm. liikunnallisia tapahtumia, Martin Andersson luennoi 1920- luvun rikollisuudesta ja musiikkia on tarjolla sekä Juhlatalolla Kuorokavalkadin merkeissä, että nuorisotalolla, jossa esiintyy paikallinen räppäri Juno. Sipoolaiset yritykset saavat teemaviikon ajan julkaista tapahtumiaan kunnan tapahtumakalenterissa Sipoo-viikko -kategorian alla.

Tapahtumaviikko huipentuu Sibbo Ungdomsförening järjestämiin perinteisiin syysmarkkinoihin Nikkilässä. Sibbe- suden saattaa bongata tapahtumien väkijoukossa ja Sipoo-leivosta pääsee maistamaan eri yhteyksissä.

Ohjelma julkaistaan kokonaisuudessaan elokuun alussa. Tiedotamme ohjelman julkaisusta erikseen lähempänä teemaviikon ajankohtaa.

Lisätietoja:

Kulttuuri- ja vapaa-aikakoordinaattori Elina Halla, elina.halla@sipoo.fi, 050 598 3083

Viimeksi muokattu 06.07.2022