Sipoon viherrekisteri on nyt tarkasteltavissa kunnan verkkosivuilla

Viherrekisteristä näet Sipoon kunnan yleiset viheralueet, puistot, leikkipuistot ja leikkivälineet, roska-astiat, koirankakkapussitelineet, puut, pensaat ja perennat sekä monenlaista tietoa näistä kaikista. Klikkaamalla kartalla esimerkiksi roskakorin symbolia tai leikkivälineen pistettä, avautuvat sinulle sen tiedot.

Näet esimerkiksi, minkä kuntoiseksi leikkiväline tai roskakori on luokiteltu, kun se on viimeksi tarkistettu. Näet myös, onko leikkivälineen tai roskakorin kunnossapitovastuu kunnan viheryksiköllä tai kenties toimitiloilla. Osasta leikkivälineistä käy ilmi myös leikkivälineen asennusvuosi, sekä joistakin puista niiden istutuspäivämäärä.

Rekisterin tiedot tuottaa kunnan viheryksikkö. Rekisteri on avattu kunnan verkkosivuille kenen tahansa tarkasteltavaksi.

Kartalta on klikattu auki leikkivälineen tiedot Lintuniityn leikkipuistosta. Kyseessä on kiipeilyteline, jonka kunnon kerrotaan olevan hyvä ja sen kunnossapitovastuun kerrotaan kuuluvan viheryksikölle.
Kartalta on klikattu auki leikkivälineen tiedot Lintuniityn leikkipuistosta. Kyseessä on kiipeilyteline, jonka kunnon kerrotaan olevan hyvä ja sen kunnossapitovastuun kerrotaan kuuluvan viheryksikölle.

Navigoi kartan oikeasta reunasta

Karttapohjalla navigointi tapahtuu yläpalkin oikeassa reunassa olevasta valikosta. Painamalla painikkeita, pääset ruksaamaan, mitä kaikkia tietoja haluat kartalla tarkastella. Voit tarkastella kartalla esimerkiksi ainoastaan leikki- ja liikuntavälineitä tai halutessasi kaikkea aineistoa.

Luettelopainikkeesta saat auki sisällysluettelon, joka kertoo sinulle, mitä eri kuviot, pisteet ja värit kartalla kuvaavat.

Karttakuva, jonka päällä ovat viherrekisterin tiedot. Puita, joki jne.
Karttapohjalla navigointi tapahtuu kartan oikeassa yläreunassa olevasta valikosta. Nuolet kuvassa osoittavat painikkeita, joista avautuvat valittaviksi karttatasot ja sisällysluettelo.

Kartalla pääset liikkumaan paikasta toiseen hiirellä. Kartan oikeasta alareunasta voit loitontaa ja lähentää karttaa plus- ja miinuspainikkeista.

Viimeksi muokattu 25.06.2024