Sipoon Söderkullan kartanossa vuokratilaa

Tarkoitus on esitellä kunnan tekniselle valiokunnalle uudet vuokrauslinjausehdotukset alkuvuonna 2021. Siihen asti rakennus on kunnan omassa käytössä ja siellä tehdään ylläpitotöitä. Lisäksi rakennuksessa työskentelee yksittäisiä toimistovuokralaisia.

Haluaisitko vuokrata tilaa kartanosta?

Söderkullan kartanolla on mahdollista toteuttaa montaa erilaista yritystoimintaa. Sen sijainti on hyvä, parkkitilaa on runsaasti ja tilat ovat toimivia. Ensimmäisessä kerroksessa on ravintola- ja kahvilakäyttöön sopivat tilat. Toinen kerros soveltuu parhaiten toimisto- ja neuvotteluhuonekäyttöön. Kolmannesta kerroksesta löytyvät tilavat sauna- ja pesutilat sekä saunahuoneisto. Lisäksi rakennuksessa on yksittäisiä pieniä huoneita esimerkiksi pienyrittäjille ja yhdistyksille. Rakennuksessa on hissi.

Kunta etsii lähtökohtaisesti sellaisia toimijoita, joilla on valmiuksia sitoutua pitkäaikaiseen toimintaan kartanossa ja luoda sinne palveluita kuntalaisille. Tarkemmista vuokrausehdoista sovitaan sopimuskohtaisesti.

Mikäli olet halukas vuokraamaan tiloja Söderkullan kartanosta, voit olla yhteydessä Toimitilojen asiakaspalvelupäällikköön Henna Martikaiseen. Yhteydenottoja nyt työstettävään uuteen vuokrauskonseptiin liittyen toivotaan viimeistään 30.11.2020 mennessä. Kartoitamme yhdessä tilatarpeesi ja käymme tarvittaessa tutustumassa tiloihin.

Lisätietoja:
Henna Martikainen
Asiakaspalvelupäällikkö / Toimitilat
Sipoon kunta
Puhelin 050 383 0793
henna.martikainen@sipoo.fi

Viimeksi muokattu 18.11.2020