Sipoon Monitoimihalliin on valmistunut kamppailusali

Sali sijaitsee Monitoimihallin alakerrassa ja on kooltaan noin 72 neliömetriä. Muutostöissä aiemmin muun muassa toimisto-, varasto- ja väestönsuojakäytössä toimineeseen tilaan on asennettu tatamit ja seinäpehmusteet sekä kattoon kiskot, joihin voi kiinnittää esimerkiksi nyrkkeilysäkit, voimistelurenkaat tai niin sanotut functional training -kehonhallintavaljaat.

-Sali on hyvä lisä kunnan liikuntapaikkatarjontaan. Aiemmin kunnalla ei ole ollut kamppailusalia tai muuta sen kaltaista liikuntatilaa. Toivomme, että niin varhaiskasvatus, koulut kuin seurat löytävät salin käyttöönsä ja että saamme sen avulla yhä monipuolisempaa liikuntakäyttöä Monitoimihalliin, kertoo liikuntapalvelupäällikkö Katriina Sahala.

Tatamipintainen sali soveltuu erityisesti erilaisten budo- ja kamppailulajien treenaamiseen. Saliin saa myös aiempaa monipuolisempia varhaiskasvatuksen liikuntaratoja.

Tilan muutostyöt kamppailusaliksi maksoivat noin 25 000 euroa. Tila on myös edelleen tarvittaessa nopeasti muunnettavissa ja kalustettavissa uudelleen kunnan väestönsuojakäyttöön.

Kamppailusali on vuokrattavissa käyttöön Timmi-järjestelmän kautta samaan tapaan kuin Monitoimihallin tilat muutoinkin sekä useat kunnan kentät ja liikuntatilat. Monitoimihalli ja uusi kamppailusali sijaitsevat Sipoossa osoitteessa Lukkarintie 5.

Linkit:

Monitoimihalli sipoo.fi:ssä
Tietoa kunnan tilojen vuokraamisesta ja varaamisesta sipoo.fi:ssä
Kirjautuminen Timmi-palveluun

Kamppailusali Monitoimihallissa. Tatamilla päällystetty iso huone. Katossa kisko.

 

Viimeksi muokattu 12.12.2023