Sipoon kunta julkaisee uuden sähköisen tapahtumaoppaan

”Olemme koonneet uusille verkkosivuille kattavasti tietoa niin pienten kuin suurtenkin tapahtumien järjestämisestä, rahoituksesta ja toteutuksesta Sipoon kunnassa. Tapahtumaopas löytyy kulttuuripalveluiden etusivulta ja sen tarkoituksena on sekä helpottaa että innostaa kuntalaisia uusien, paikallisten tapahtumien toteuttamisessa.” kertoo Sipoon kunnan kulttuurituottaja Pi Viana.

Tapahtumaopas on tuotettu Sipoon kunnan arjen ja vapaa-ajan sekä yhdyskunnan ja ympäristön toimialojen yhteistyönä ja se julkaistaan suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Kuntalaisia ja yhdistyksiä kannustetaan tutustumaan sivustoon sekä miettimään, millaiset hankkeet ja tapahtumat voisivat rikastuttaa heidän toimintaansa. Tapahtumaopas julkaistaan 1.3. osoitteessa www.sipoo.fi/vapaa-aika-ja-nuoret/kulttuuri. Lisätietoja antaa kulttuurituottaja Pi Viana tai kulttuurisuunnittelija Katja Sågbom Sipoon kunnasta.

Lisäksi Viana muistuttaa, että ”maaliskuun ajan on auki kunnan kulttuuri-, nuoriso- ja liikunta-avustusten hakuaika, johon toivomme saavamme monipuolisia hakemuksia tänä vuonna”.

Lisätietoja:

Kulttuurituottaja Pi Viana, pi.viana@sipoo.fi
puh: +358 (0)40 1929913 

Kulttuurisuunnittelija Katja Sågbom, katja.sagbom@sipoo.fi
puh: +358 (0)50 3959874

 

Viimeksi muokattu 27.02.2024