Sipoon ja Porvoon saaristoon voi pian tilata kuljetuksen venekyytisovelluksella

– Bout -palvelun käyttöönotto on iso harppaus kohti saavutettavampaa saaristoa. Venekyydin varaaminen helpottuu ja asukkaat sekä matkailijat, joilla ei ole mahdollisuutta omalla veneellä liikkua vesillä, pääsevät kokemaan merellisiä elämyksiä, sanoo Sipoon kunnan elinkeinopäällikkö Elina Duréault.

Bout on kotimainen yritys, jonka tavoitteena on parantaa saariston saavutettavuutta ja tehdä vesillä liikkumisesta entistä helpompaa. Porvoon ja Sipoon alueen saaristo on täynnä upeita kohteita ja nyt veneettömilläkin on uusi tapa päästä nauttimaan niistä. Venekyytien tilaaminen onnistuu helppokäyttöisen sovelluksen avulla. Palvelu tuo yhteen kuluttajan ja paikalliset palveluntarjoajat, jotka mahdollistavat unohtumattomat elämykset kauniissa saaristossamme. Palvelu tuo samalla hyvän markkinointialustan jo nyt toiminnassa oleville venetaksiyrittäjille.

Asiakkailta ei vaadita veneilytaitoja tai aikaisempaa kokemusta veneilystä. Bout edellyttää palveluun liittyviltä kuljettajilta lainvaatimat pätevyydet, joten matkustajat voivat keskittyä matkasta nauttimiseen.

Palveluun etsitäänkin parhaillaan kiinnostuneita kuljettajia vastaamaan suureen kysyntään. Lisätietoja saa ottamalla yhteyttä captains@bout.fi

– Saariston upeat kohteet ja palvelut kiinnostavat matkailijoita. Pilotoimme palvelua kahden kesäkauden ajan ja toivomme, että vuoden 2022 kesältä saamme käyttökokemuksia myös kansainvälisiltä matkailijoilta, kertoo Porvoon kaupungin matkailu- ja markkinointipäällikkö Sari Myllynen.

Viimeksi muokattu 07.06.2021