Sipoo yrittää – ja onnistuu: Bokföringstjänst Österberg Söderkullan keskustassa hoitaa kirjanpitopalvelut ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella

Mikä?

Bokföringstjänst Österberg

Mitä?

Taloushallinnon palvelut pääasiassa pienille ja keskisuurille yrityksille. Monet asiakkaista ovat yksinyrittäjiä. Monipuolinen palvelutarjonta sisältää kaiken perinteisestä kirjanpidosta osto- ja myyntireskontraan, mutta myös esimerkiksi veroilmoitusasiat ja jopa palkanlaskennan.

Missä?

BFT Österbergin toimisto sijaitsee aivan Söderkullan keskustassa, osoitteessa Söderkullan tori 3.

Palvelua kolmella kielellä

Päivä päivältä enenevissä määrin kansainvälistyvämmässä maailmassa on tärkeää, että taloushallinnon asiantuntijakumppani voi tarvittaessa neuvoa myös muuta kuin suomeksi. Bokföringstjänst Österberg hoitaakin sujuvasti talousasiat myös englanniksi, mikä voi olla suuri helpotus, jos asiakkaalla on jonkin verran myös kansainvälistä kauppaa – tai halu laajentaa kansainvälisille markkinoille.

Mahdollisuutta ruotsinkieliseen palveluun arvostetaan

Ove Österberg on sipoolaistunut ja kasvattanut jo juuret syvälle Söderkullan multaan, mutta on alun perin kotoisin Pohjanmaalta. Yrityksen asiakaskunta koostuu niin suomen- ja ruotsin- kuin muunkielisistä. Molemmat, sekä Österberg, että toimistopäällikkö Jaana Ylönen kommunikoivat asiakkaiden kanssa sujuvasti myös englanniksi, mutta eniten positiivista palautetta BFT Österberg saa kuitenkin ruotsin kielestä.

-Kyllä sitä ihmiset arvostavat, Österberg toteaa. -Se on monelle meidän asiakkaallemme hirveän tärkeää, että yrityksen kannalta tärkeistä asioista voi puhua omalla äidinkielellään, Jaana Ylönen, joka hänkin puhuu virheetöntä ruotsia, kontraa.

Räätälöidyt palvelut ja digitaaliset työkalut

Kaukana ovat ne ajat, jolloin yrittäjät raahasivat mappitolkulla papereita kuukausittain kirjanpitäjän toimistolle. Yhtä kaukana on se, että asiakkaalta laskutettiin jonkin kiinteän periaatteen mukainen könttäsumma, huolimatta siitä mitä palveluita asiakas kulloinkin oikeasti tarvitsee. BFT Österberg räätälöi palvelut aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan ja laskutus tapahtuu tämän perusteella.

-Tietysti katsotaan aina mikä on järkevin ratkaisu kullekin asiakkaalle, yrittäjä ja toimitusjohtaja Ove Österberg toteaa. -Meillä on niin laaja kirjo eri alan yrittäjiä ja niin erikokoisia yrityksiä asiakkaina, että on helpompi aina tapauskohtaisesti rakentaa kullekin kustannustehokkain ja joustavin palvelukokonaisuus, Österberg vahvistaa.

Työkaluina ovat käytössä muun muassa Netvisor ja eTasku, joten kuittien ja tositteiden toimittaminen tapahtuu digitaalisesti. Ja tietoverkkoja pitkin liikkuvat niin veroilmoitukset kuin muukin kirjanpitomateriaali. Allekirjoittamaankaan ei ole välttämätöntä saapua paikan päälle, sillä BFT Österbergilla on käytössään Visma Sign-palvelu, jossa yrityksen allekirjoitusoikeuden omaava henkilö voi omilla verkkopankkitunnuksillaan tai mobiilivarmenteella allekirjoittaa yrityksen dokumentit (kuten esimerkiksi tilinpäätöksen ja taselaskelman) sähköisesti.

Toki, perinteiset paperikuitit ja tositteet sekä kynällä kirjoitettavat allekirjoitukset otetaan ihan samalla tavalla vastaan, jos se on asiakkaan toive.

Synergiaetuja ja rentoa keskustelua kokouspöydän äärellä

Bokföringstjänst Österbergilla on liiketilassaan myös kokouspöytä, jonka äärellä voi asiakkaiden kanssa käydä kasvotusten talousasioita läpi. Samaisen kokouspöydän äärellä myös muutamat paikalliset yritykset järjestävät omia kokouksiaan BFT Österbergin varsinaisten toimistoaikojen ulkopuolella. Näin tulee liiketilaakin hyödynnettyä tehokkaammin ja samalla syntyy synergiaetuja alueen muiden yritysten kanssa.

Sydämellistä palvelua jämäkällä ammattitaidolla

Bokföringstjänst Österbergin toimistopäällikkö Jaana Ylönen on monesti se, joka ottaa asiakasyrityksen edustajan vastaan sydämellisellä ja ystävällisellä tavallaan. Hän on kuitenkin esimiehensä tavoin itsekin rautainen ammattilainen, josta kertoo muun muassa se, että Ylönen on rakentanut esimerkiksi BFT Österbergin uudet nettisivut.

Bokföringstjänst Österbergin toimitusjohtaja Ove Österberg ja toimistopäällikkö Jaana Ylönen.
Bokföringstjänst Österbergin tehotiimin muodostavat toimitusjohtaja Ove Österberg ja toimistopäällikkö Jaana Ylönen. Viihtyisässä toimistossa ja mukavien asiakkaiden ansiosta molemmilla on hymy herkässä.

Yhteystiedot

Bokföringstjänst Österberg
Söderkullan tori 3
Söderkulla

www.bftosterberg.fi
info@bftosterberg.fi

Puh. 041 318 9885 / Jaana Ylönen
Puh. 040 733 2132 / Ove Österberg

Viimeksi muokattu 28.07.2021