Puistoruokailun suosio jatkui Sipoossa tänä kesänä – Vastaa nyt palautekyselyyn

-Kävijämääristä päätellen puistoruokailu on selvästi ollut monien sipoolaisten kaipaama palvelu. Ilmeisesti ruokalistalla on myös vaikutusta suosioon. Kävijämäärät ovat nimittäin vaihdelleet eri päivinä. Yksi suurimmista suosikeista on ollut jauhelihamakaronilaatikko. Makaronilaatikkopäivinä on jaettu erityisen paljon annoksia, kertoo varhaiskasvatuspäällikkö Mervi Keski-Oja.

Tänä vuonna puistoruokailussa uutena on kokeiltu mahdollisen ylijäämäruuan jakoa aiemmin saadun palautteen perusteella. Jos ruokaa jäi yli, jaettiin sitä tänä kesänä maksutta huoltajien omiin astioihin kotiin vietäväksi. Kokemukset ylijäämäruuan jakelusta olivat Keski-Ojan mukaan positiivisia.

Toisena uutuutena tänä vuonna oli puistoruokailuun palkattu kesätöihin sipoolaisia nuoria. Kahden viikon kesätyöpestissä oli tänä kesänä yhteensä kahdeksan nuorta.

Avoimen varhaiskasvatuksen puistoruokailu järjestettiin 6.6 – 5.8.2022 Nikkilässä ja Söderkullassa joka arkipäivä. Puistoruokailussa tarjotaan maksuton keitto- tai laatikkolounas alle 18-vuotiaille sipoolaisille lapsille ja nuorille. Söderkullassa puistoruokailu järjestettiin Taasjärven kylätuvalla ja Nikkilässä Ratatuvalla.

Puistoruokailun palautekysely on avoinna 18.9.2022 saakka. Kunta hyödyntää kyselyn vastauksia, kun puistoruokailun toimintaa suunnitellaan jatkoa varten.

 

Viimeksi muokattu 25.08.2022