Posti tiedottaa: Posti löysi ratkaisun Sipoon saariston postinjakeluun

Postin jakelua hoitaa kesäkuun alusta alkaen uusi palveluntarjoaja, joka toimittaa postit saariin kolmena päivänä viikossa kaikille laiturialueille, myös niille, joihin toukokuun ajan jakelua hoitanut suurempikokoinen yhteysalus ei päässyt. Asukkaiden ei tarvitse siirtää postilaatikkojaan tai tehdä muita muutoksia postin vastaanottamisessa.

”Kiitos saariston asukkaille palautteista ja keskusteluista Sipoon saaristojakelua koskien. Olemme tyytyväisiä, että uuden palveluntarjoajan avulla postit voidaan nyt jakaa kolme kertaa viikossa kesäkuusta alkaen”, sanoo aluepäällikkö Petteri Vankka Postista.

Jakelureittiin kuuluvat Simsalö, Norrkullalandet, Björkholmen, Opanholmen, Stora Svedjeholmen, Sandholmen, Röysö, Bergarholmen, Skutholmen, Komsalö ja Söderkullalandet.

Postinjakelun yhteydessä tehdään Postin kirjelaatikkojen tyhjennys. Niihin voi jättää valmiiksi maksettua, lähtevää postia. Postin kirjelaatikot sijaitsevat Komsalössä, Simsalössä, Söderkullalandetissa ja Norrkullalandetissa.

”Olemme hyvin pahoillamme, että Sipoon saariston jakelussa on ollut epäselvyyttä ja ratkaisun hakeminen tilanteeseen on kestänyt usean viikon ajan. Ymmärrämme hyvin, että muutoksesta on voinut olla asukkaille harmia. Toivomme, että tämä kolmipäiväinen jakelurytmi palvelee asukkaita. Olemme yhteydessä asukkaisiin pian tiedotteella, jossa kerromme vielä käytännön järjestelyistä”, Petteri Vankka kertoo.

Tiedote Postin verkkosivuilla

 

Viimeksi muokattu 30.05.2023