Nikkilässä on alkanut entisen linja-autoaseman purkaminen

 

Nikkilässä Isolla Kylätiellä sijaitseva tarpeettomaksi käynyt linja-autoasema puretaan alueen kehittämisen takia. Rakennus on valmistunut tiettävästi noin vuonna 1958. Kiinteistössä on toiminut linja-autoaseman lisäksi esimerkiksi taksiasema, maalikauppa, huoltoasema ja autojen varaosaliike. Puretun rakennuksen tilalle on suunniteltu väliaikaisesti parkkipaikkoja ja muuta toimintaa ennen alueen uudelleen rakentamista.

Aidatulla työmaalla liikkuminen on kielletty

Urakoitsijana toimii Purkupiha Oy. Työmaaliikenne on ohjattu kulkemaan Ison Kylätien ja Mixintien kautta. Purkutyömaa on aidattu, ja työmaa-alueella liikkuminen on ehdottomasti kiellettyä. Toivomme alueella kulkevia huomioimaan purkutyömaan.

Huoltoasematoimintaan liittyneet rakenteet, kuten maanalaiset säiliöt, on poistettu huoltoasematoiminnan lopettamisen ja alueen muiden kunnostustöiden yhteydessä. Myös mahdolliset pilaantuneet maa-aineet on otettu huomioon urakan suunnittelussa sekä purkamisen aikana.

Purku-urakasta aiheutuu väliaikaista pöly- ja meluhaittaa lähialueelle. Pölyhaittaa ehkäistään työmaan kastelulla, ja meluhaittaa ehkäistään käyttämällä hiljaisia työmenetelmiä. Purkutyömaalla erityisen meluavat työvaiheet tullaan ajoittamaan keskipäivälle. Purku-urakan työskentelyaika on arkisin klo 7–20, ja tarvittaessa lauantaisin klo 9–17.

 

Korjattu aiempaa tiedotetta. Tiedotteessa oli virheellinen vuosiluku rakennuksen valmistumisesta. Rakennus on valmistunut tiettävästi noin vuonna 1958, ei 1982. Pahoittelemme virhettä.

Viimeksi muokattu 05.07.2023