Nikkilän Kartanon keskuksen ensimmäiset katu- ja puistosuunnitelmaluonnokset valmistuneet – suunnittelijat tavattavissa Juhlatalolla 19.6. klo 17–18.30

Tekninen valiokunta käsittelee kokouksessaan tiistaina 18.6. Nikkilän Kartanon keskuksen alueen ensimmäisten katu- ja puistosuunnitelmaluonnosten nähtäville asettamista. Ensimmäiseen kokonaisuuteen kuuluvat Nikkilän kartanontien, Pohjanmetsäntien, Lukkarintien, Pohjanpuistikon ja Myllyojanpuiston suunnitelmat. 

Suunnitelmat olisivat esityksen mukaan nähtävillä 20.6.-14.8.2024, jolloin niistä on mahdollista antaa muistutuksia. Suunnitelmiin on mahdollista tutustua Nikkilässä Juhlatalolla (Vanha Vesitorninmäki 1) keskiviikkona 19.6. klo 17-18.30 järjestettävässä tilaisuudessa. Paikalla esittelemässä suunnitelmia ja kysymyksiin vastaamassa ovat alueen suunnittelijat. Tervetuloa!

Nikkilän kartanon keskuksen asemakaava (NG8) on hyväksytty 8.6.2023 Sipoon kunnanvaltuustossa. Asemakaava ei ole vielä saanut lainvoimaa, sillä siitä jätettyjen valitusten käsittely on kesken. Alueen infrastruktuurin, eli esimerkiksi katujen suunnittelua, kuitenkin edistetään jo valitusten käsittelyn aikana.

Viimeksi muokattu 14.06.2024