Kuulemis- ja kommentointitilaisuus Etelä-Sipoon varhaiskasvatuksen tulevista tilaratkaisuista järjestetään 12.4. klo 18

Sipoon kunta valmistelee tilaratkaisua Etelä-Sipoon päiväkotien tulevaisuudelle. Landsängens daghemille, Västerskogin päiväkodille ja Metsärinteen kielikylpypäiväkodille etsitään ratkaisua, jolla niille saataisiin varmistettua tulevaisuudessa toimivat, terveelliset ja turvalliset tilat. Kaikkien kolmen päiväkodin nykyisten tilojen on todettu olevan sellaisessa kunnossa, ettei tiloja ole kannattavaa peruskorjata.

Sipoolaisten näkemyksiä tilaratkaisuista kuullaan kuulemis- ja kommentointitilaisuudessa. Kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita osallistumaan tilaisuuteen.

Jos haluat osallistua tilaisuuteen etäyhteydellä, ilmoittauduthan etukäteen sähköpostitse petra.salomaa@sipoo.fi. Saat sähköpostitse linkin, jonka kautta pääset liittymään tilaisuuteen Teams-sovelluksen kautta.

Paikan päälle tullessa ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Tilaisuus järjestetään sivistyskeskus Miilin (Sipoonlahden koulu) ala-aulassa Söderkullassa osoitteessa Söderkullan koulutie 7. Sisäänkäynti pääovesta.

Tervetuloa!

 

Viimeksi muokattu 30.03.2022