Kunnanjohtaja: ”Olkaa varovaisia, käyttäkää maskeja”

-Sipoo on sen verran lähellä pääkaupunkia ja monet sipoolaiset asioivat tai työskentelevät pääkaupunkiseudulla, jossa koronavirustilanne kiihtyy, että maskin käyttö kirjastoissa, kaupoissa, virastoissa, baareissa ja vastaavissa julkisissa sisätiloissa on erittäin suositeltavaa. Olkaa varovaisia, käyttäkää maskeja ja noudattakaa ohjeistuksia. Huolehditaan yhdessä siitä, että mahdollisimman harva sipoolainen sairastuu, sanoo kunnanjohtaja Mikael Grannas.

Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen video-ohjeesta voit katsoa neuvoja kasvomaskin oikeaoppiseen käyttöön. Pääset video-ohjeeseen tästä linkistä.

Ei vielä maskisuositusta oppilaitoksiin Sipoossa

Rauhallisen jakson jälkeen on Sipoossa ilmennyt yksittäisiä uusia laboratoriovarmennettuja koronavirustartuntoja. Suurin osa Sipoon 84 vahvistetusta tartunnasta on keväältä. Toistaiseksi koronavirustilanne ei vaikuttaisi edenneen Sipoossa kiihtymisvaiheeseen. Näin ollen Sipoon kunta ei toistaiseksi anna maskisuositusta toisen asteen oppilaitoksiin Sipoossa.

Lataa koronavilkku

Sipoon kunta suosittelee myös lataamaan koronavilkun älypuhelimeen. Voit ladata koronavilkun puhelimeesi osoitteessa koronavilkku.fi.

Koronavilkku on Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tuottama sovellus, jonka avulla saat tiedon, jos olet sovelluksen arvion mukaan altistunut koronavirukselle. Jos sinulla todetaan tartunta, voit ilmoittaa siitä sovelluksella nimettömästi.

Viimeksi muokattu 05.07.2022