Kouluun ilmoittautuminen

Kouluun ilmoittautuminen

Huoltaja, jonka lapsi on esiopetuksessa Sipoon kunnallisessa esiopetuksessa tai Sipoossa toimivassa yksityisessä esiopetuspaikassa, vahvistaa koulupaikan 1.–15.12.2021 välisenä aikana Wilmassa.

Ne esiopetusikäisten lasten huoltajat, joilla ei ole Sipoon kunnan Wilma-tunnuksia, saavat kirjeen kotiin viikolla 47. Kirjeessä on tieto lapsen osoitteen mukaisesta ensisijaisesta koulupaikasta ja ohjeet paikan vastaanottamiseksi.

Kouluun ilmoittautuminen Wilmassa

Kouluun ilmoittautumiseen tarkoitettu lomake löytyy Wilman etusivun yläreunassa olevan menu-valikon (kolme viivaa) alta otsikolla ”Lomakkeet”. Lomake on käytettävissä vain silloin, kun Wilmaan kirjautuu selaimen kautta. Mikäli teillä ei ole Sipoon Wilma-tunnuksia tai teillä on Wilman käyttäjätunnusten kanssa ongelmia, voitte olla yhteydessä Wilma-helpdeskiin, wilma.helpdesk(at)sipoo.fi.

Jos olette juuri muuttaneet/muuttamassa Sipooseen

Jos lapsi ei ole ollut kirjoilla Sipoossa, mutta haluaa aloittaa koulun Sipoossa, tulee huoltajan ilmoittaa lapsi kouluun Sipoon kunnan kotisivuilla Oma asiointi -palvelussa. Valitse palvelussa ”Koulutus” ja sieltä ”Perusopetukseen ilmoittautuminen kuntaan muuttaville”. Oma asiointi –palvelua voi käyttää myös, jos Wilma-tunnukset puuttuvat.

Kouluihin tutustumiset järjestetään loppukeväästä. Asiasta tiedotetaan Wilman kautta.

Lähikoulupäätös ja mahdollisen toissijaisen koulupaikan hakeminen

Lähikoulupäätös annetaan tiedoksi Wilmassa helmi- /maaliskuun aikana. Mahdollista toissijaista koulupaikkaa tulee hakea 31.3.2022 mennessä ja päätökset näistä tehdään huhtikuun aikana. Seuraava mahdollisuus hakea toissijaista koulupaikkaa on 31.5.2022 mennessä ja näistä koulupaikoista päätetään kesäkuun aikana.

Hakeminen aamu- ja iltapäivätoimintaan

Hakuaika aamu- ja iltapäivätoimintaan lukuvuodeksi 2022-2023 on 21.3.-8.4.2022. Hakemuslomake täytetään Wilmassa. Lisätietoja: https://www.sipoo.fi/palvelu/perusopetuksen-aamu-ja-iltapaivatoiminta/

Koulukuljetus

Koulukuljetusoikeutta lukuvuodelle 2022-2023 haetaan 21.3.-8.4.2022 Wilmasta löytyvällä lomakkeella. Lisätietoja hakemisesta ja koulukuljetusperiaatteista: https://www.sipoo.fi/palvelu/koulukuljetus/

Esiopetukseen ilmoittautuminen

Esiopetukseen ilmoittaudutaan Daisy-järjestelmän kautta ja varhaiskasvatuspalvelut tiedottavat tästä erikseen.

Lisätietoja kouluun ilmoittautumisesta:

Johdon assistentti Mikaela Hutukka, puh. 040 1914293, mikaela.hutukka(at)sipoo.fi

 

Viimeksi muokattu 23.11.2021