Jokilaakson leikkipaikan rakennustyöt käynnistyvät heinäkuun alkupuolella

 

Rakennustöiden aikana kohteessa tehdään maanrakennus-, viherrakennus- ja sähköalan töitä leikkipaikkaan asennettavia uusia leikkivälineitä, puistokalusteita ja puistovalaistusta varten. Teknisen valiokunnan yksimielisesti hyväksymän hankintapäätöksen mukaisesti (30.3.2021) leikkivälineiden toimittajana ja rakennusurakoitsija toimii LeikkiSet Oy.

Monipuolisia virikkeitä ja maaseututeemaisia leikkivälineitä

Leikkipaikkaan asennettavat uudet leikkivälineet noudattavat muotoilultaan ja väritykseltään suurelta osin maaseututeemaa. Leikkipaikan alueelle asennetaan muun muassa hyönteisten muotoisiksi muotoiltuja jousikeinuja sekä traktorin muotoinen monitoimiväline. Lisäksi leikkipaikka tulee tarjoamaan virikkeitä esimerkiksi kiipeilyyn ja pomppimiseen.

Leikkipaikka päällystetään suurimmaksi osaksi lasten turvallisiin leikkeihin soveltuvalla kestävällä ja joustavalla turvatekonurmella. Valvonnan helpottamiseksi leikkialue rajataan suoja-aidalla ja lukituksella varustetulla käyntiportilla. Aikuisten viihtyvyys on huomioitu leikkipaikalle sijoitettavilla penkeillä.

Viimeksi muokattu 01.07.2021