Haarukka & Veitsi tarjoaa terveellistä ruokaa Sipoossa

Ravintolan tavoitteena on tarjota asiakkailleen kahvilatuotteita, aamiaista ja terveyttä edistäviä lounasvaihtoehtoja teemalla ruokaa omasta maasta. Lisäksi tarjoiltavaksi tulee smörrebrödiä tanskalaiseen tyyliin. Ravintolassa saa palvelua molemmilla kotimaisilla kielillä.

Ravintola Haarukka ja Veitsi ja sen ruokailutila.

– Toivon, että asiakkaat löytävät ravintolan ja tulevat avoimin mielin tutustumaan siihen. Ravintolan tarjonta sopii mielestäni kaikille asiakkaille kuten esimerkiksi palvelutalon asukkaille, alueella työskenteleville, perheille ja kahvila-asiakkaille, Ekström kertoo iloisesti.

Yrittäjä Karin Ekström ravintolan tiskin takana.

Kesä on mennyt Karinilta ravintolaa kuntoon laittaessa ja paperitöitä tehdessä. Yrittäjä itse ja Sipoon kunnan Toimitilat -yksikkö ovat halunneet varmistaa, että kaikki on varmasti kunnossa ennen avauspäivää. Tästä huolimatta elokuulle jää vielä jonkin verran näitäkin töitä ruuan laiton ohella. Lisäksi koronarajoitukset tullaan ottamaan yrityksen toiminnassa vakavasti ja näihin on valmistauduttu.

– Pintaremonttia en lähtenyt nyt tiloihin enää teettämään. Tämän aika on sitten myöhemmin, kun yritystoiminta on saatu ensin käynnistettyä, Ekström toteaa.

Yrittäjän ajatuksena on, että toimintaa voisi tulevaisuudessa laajentaa myös mahdollisesti catering- ja kotiruuan noutomyyntipuolelle, jos tälle on kysyntää.

 

 

 

Viimeksi muokattu 20.08.2021