Sipoon Veden tiedotustekstiviestit

Voit tilata Sipoon Veden tiedotustekstiviestit kirjautumalla UMS-järjestelmään. UMS-järjestelmän avulla lähetetään tietoja vedenjakelun keskeytyksistä niille asiakkaille, joiden tiedot ovat järjestelmässä ja joiden puhelinliittymän osoite on alueella, jossa keskeytys on voimassa.

UMS-järjestelmiä käytetään asukkaiden tiedottamiseen kriittisten tapahtumien, kuten kaasuvuotojen, metsäpalojen tai tulvien yhteydessä. Lisäksi järjestelmiä käytetään tärkeiden tiedotteiden välittämiseen esimerkiksi energianjakeluun ja vesihuoltoon liittyvissä poikkeustilanteissa.

Järjestelmän käyttäjiä ovat poliisi ja pelastusviranomaiset, kunnat, aliurakoitsijat sekä sähkö-, vesi- ja jätehuoltoalan toimijat.

Toimi näin

UMS-järjestelmässä voit tarkistaa mitä tietoja sinusta tai yrityksestäsi on tallennettu. Voit myös tehdä muutoksia tietoihisi tai ottaa sinulle lähetettävät tiedotteet pois käytöstä.

Kun kirjaudut UMS-järjestelmään:

  • kirjoita puhelinnumerokenttään numerosi
  • jätä sähköpostiosoitekenttä tyhjäksi
  • rastita kohta "Henkilökohtainen"

Saat pinkoodin kirjautumista varten tekstiviestillä. Kun syötät kirjautumiseen saamasi pinkoodin, pääset muokkaamaan tietojasi.

Kenelle ja millä ehdoin

Yhteystiedot järjestelmään kerätään julkisista rekistereistä järjestelmän käyttäjän ja viranomaisten valtuutuksella. Esimerkiksi salainen osoite tai puhelinnumero voi olla syynä siihen, ettei tiedotustekstiviestiä tule. Huomaathan myös, että yritysliittymä ei yleensä ole rekisteröity kotiosoitteeseesi, vaan yrityksen osoitteeseen. Jos yrityksen osoite on muualla kuin tiedotettavalla alueella, ei tekstiviestiä tule.