Opistoblogi: Opistorehtorin kynä 10.6.2022

Suvivirsi on laulettu, vihdoin ja viimein pandemian jälkeen ihan normaalisti kevätjuhlissa, päättäjäisissä ja ylioppilasjuhlissa, läheiset katsomossa. Lapset, nuoret, opiskelijat ja opettajat ovat päässeet kesälaitumelle. Lukuvuosi on saatettu päätökseen, niin myös Sipoon opistossa. Loppujen lopuksi, kaiken epävarmuuden keskellä, meikein normaalisti lähiopetuksena. Oli ilo jälleen tavata opettajia ja opiskelijoita. Saatiin palata työpaikalle lähitöihin, tavata työkavereita, pitää läsnäolokokouksia ja päästiin vielä opiston ydinporukan kanssa viettämään kehittämispäiviä kauniiseen ja keväiseen Tukholmaan.

Ensi lukuvuosi on nurkan takana. Kaikki on suunniteltu. Graafikko tekee viimeisiä korjauksia ja sitten opinto-opas menee painoon. Aivan näinä päivinä tulemme julkaisemaan opinto-oppaan kotisivuillamme. Suunniteltu opetus lähtee siitä, että opetus tapahtuu pääsääntöisesti lähiopetuksena. Toki, pandemian myötä tulleet uudet tavat toteuttaa opetusta: etä- ja hybridiopetus ovat tulleet jäädäkseen ja tulette huomaamaan sen myös Sipoon opiston opetustarjonnassa. Haluamme tarjota sipoolaisille laadukasta opetusta, paikallisuutta huomioiden ja hyvinvointia vahvistaen!

Tämä opistorehtorin kynä kirjoittaa tältä erää viimeistä kertaa. Melkein yhdeksän vuoden jälkeen Sipoon opiston rehtorina minun on aika siirtyä uudelle työnantajalle. Saan jatkaa tätä ihanaa opistorehtorin työtä 1.8.2022 alkaen Porvoossa, kotikaupungissani. Haluan kiittää näistä yhdeksästä vuodesta! Sipoon opisto on hieno oppilaitos, hyvä työpaikka, mahtava työyhteisö. Tätä kaikkea haluan kiittää! Kiitän myös Sipoon kuntaa, jonka palveluksessa olen ollut vuodesta 2010. Täällä olen oppinut valtavan määrän uutta ja olen saanut toimia eri tehtävissä sivistyksen alalla. Tästä kaikesta olen kiitollinen. Hieman haikeana menen kohti uutta, innokkaana ja innostuneena kylläkin. Kiitos kaikille työystäville, että olen saanut olla osa meitä! Toivotan kaikille lukijoille oikein rentouttavaa kesää!

Annelie

Kuva: Annelie Åkerman-Anttila

Viimeksi muokattu 21.06.2022