Itä-Uudenmaan hyvinvointialue tiedottaa 19.4.2022

 

Itä-Uudenmaan hyvinvointialue hakee hyvinvointialuejohtajaa

Itä-Uudenmaan hyvinvointialue hakee nyt hyvinvointialuejohtajaa viiden vuoden määräaikaiseen virkaan. Hakuaika päättyy 3.5.2022 klo 15.00.

Hyvinvointialuejohtaja vastaa aluehallituksen toimialojen toiminnasta sekä johtaa ja kehittää aluehallituksen alaisena hyvinvointialueen hallintoa, taloudenhoitoa ja muuta toimintaa. Tehtävistä ja vastuista määrätään tarkemmin hyvinvointialueen hallintosäännössä.

Viran palkkaus muodostuu kiinteästä kokonaispalkasta. Hyvinvointialueen ja hyvinvointialuejohtajan kesken tehdään johtajasopimus. Hakija voi esittää oman palkkatoivomuksensa.

Hyvinvointialuejohtajan viran kelpoisuusehdot ovat soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, hyvä johtamiskokemus ja julkishallinnon tuntemus. Tehtävän hoitamisen kannalta eduksi katsotaan hyvinvointialueen toimialan tuntemus ja kokemus muutosjohtamisesta. Kielitaitovaatimuksena tehtävään ovat hyvät taidot sekä suullisesti että kirjallisesti kummassakin kotimaisessa kielessä. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Lisäksi odotetaan hyviä johtamis- ja vuorovaikutustaitoja. Eduksi katsotaan myös hyvät valmiudet saavuttaa tuloksia yhteistyössä poliittisen johdon kanssa.

Työpaikkailmoitus on julkaistu kuntarekry.fi-palvelussa, työavain 432719.

 

Aluehallitus käsittelee muiden virkojen perustamista 21.4.2022

Aluehallituksen kokouksen esityslistalla on 21.4.2002 sosiaali- ja terveysjohtajan ja pelastusjohtajan virkojen perustaminen. Aluehallitus käsittelee myös henkilöstö-, digi-, viestintä-, hallinto-, talous- ja kehittämisjohtajien virkojen perustamista, rekrytointiprosessia ja kelpoisuusvaatimuksia.

 

Linkit

Kuntarekry.fi

Esityslista

 

Itä-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluu seitsemän kuntaa: Askola, Lapinjärvi, Loviisa, Myrskylä, Porvoo, Pukkila ja Sipoo. Vastuu sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen palveluista siirtyy kunnilta hyvinvointialueelle 1.1.2023. itauusimaa.fi

 

Viimeksi muokattu 19.04.2022