Sipoo yrittää – ja onnistuu: Tmi StevArt on tasoitus- ja maalaustöiden asiantuntija, jonka valtteja ovat hyvä hinta-laatusuhde ja nopeus

Mikä?

Tmi StevArt, yrittäjä Steven Aitin vuonna 2020 perustama yritys.

Mitä?

Erityisesti tasoitus- ja sisämaalaustöihin erikoistunut rakennusalan yritys, jonka kautta myös kokonaisvaltaiset rakennus- ja remonttityöt. Tarvittaessa rakentaa, vaikka koko talon perustuksista lähtien avaimet käteen -periaatteella.

Missä?

Kotipaikkana Nikkilä, mutta tekee töitä koko Sipoon alueella ja myös tarvittaessa kunnan rajojen ulkopuolella.

Pitkä kokemus ennen yrittäjäksi ryhtymistä

Steven Ait on yrittäjänä tuore, mutta ennen sitä hän on työskennellyt yli kymmenen vuoden ajan rakennusalalla palkansaajana. Oman yrityksen perustaminen oli ollut jo pitkään mielessä, mutta vuonna 2020 Ait koki olevansa valmis ryhtymään päätoimiseksi yrittäjäksi. Tätä ennen hän on työskennellyt niin Suomessa kuin Virossa monipuolisesti eri rakennusalan tehtävissä

Oma talo esimerkkinä rakentamisen osaamisesta

Steven Aitin Nikkilässä sijaitseva omakotitalo on isännän näyte kädentaidoista, sillä hän on itse rakentanut sen perustuksista lähtien. Luvanvaraiset työt ovat hoituneet näppärästi yhteistyökumppanien kautta ja tätä verkostoaan Ait hyödyntääkin myös yritystoiminnassaan.

Oma omakotitalo ei suinkaan ole ainoa talo, jonka Ait on yhteistyökumppaneineen rakentanut, viimeiset 5–6 vuotta ovat pääosin menneet uudiskohteiden parissa, joskin remonttikohteitakin on saanut tehdä runsaasti.

Työtä riittää mukavasti ja sitä olisi tarjota muillekin

-Olen kiitollinen siitä, että työtä on riittänyt, myös koronan aikana, Steven Ait toteaa. Oman erityisosaamisensa puitteissa on jopa ollut välillä toisenlaisia haasteita. -Nyt olisi ammattitaitoiselle ja luotettavalle maalarille työtä tarjolla, Ait vinkkaa, viitaten yrityksensä haluun myös rekrytoida ja työllistää Sipoon alueella.

Vaikka yritys on vasta viime vuonna perustettu, työskentelee sen palveluksessa yrittäjä Steven Aitin ohella kaksi henkilöä ja lisäksi kolmas henkilö tekee työsuoritteita alihankintana Tmi StevArtille.

-Töitä tosiaan riittää ja pitkää päivää saa tehdä, mutta onneksi on mahdollista myös nauttia kesästä ja omasta omakotitalosta Sipoossa loman aikana, Ait nauraa.

Valttina nopeus ja tasainen laatu

Tmi StevArt on investoinut laadukkaisiin työkoneisiin ja tekee muun muassa tasoitustyöt koneellisesti. Jälki on tällöin tasaista ja työ sujuu merkittävästi nopeammin kuin käsipelillä. Myös virheiden määrä pienenee.

-Me pystymme tekemään omakotitalon tasoitukset puolessatoista – kahdessa viikossa, kun käytämme koneita, yrittäjä Steven Ait kertoo, käsipelillä aikaa kuluisi ainakin tuplasti enemmän.

Kaikki onnistuu ja apu saadaan aina paikalle

Steven Aitilla itsellään on laaja-alainen osaaminen, eihän ole käytännössä mitään osa-aluetta, jolla hän ei rakennusalalla kuluneen vuosikymmenen aikana olisi toiminut. Koska hän kuitenkin itse on erikoistunut juuri tasoitus- ja sisämaalaustöihin, kutsuu hän yrittäjäkollegan tai alihankkijan paikalle silloin, kuin jotain erityistä tarvitaan. Oli kyseessä sitten remontin tai rakentamisen yhteydessä tarvittavasta sähkö- tai putkityöstä, tai mistä tahansa muusta, on Tmi StevArtilla laaja, vuosikymmenen aikana rakennettu verkosto, josta varmasti löytyy tarvittava osaaja.

-Kaikki kyllä onnistuu ja apu saadaan varmasti, toteaa Tmi StevArtin yrittäjä Steven Ait.

Tmi StevArt on erikoistunut maalaus- ja tasoitustöihin.
StevArt toimii myös työllistäjänä, yrittäjä Steven Aitin tärkein kollega Markel on mukana jokaisella työmaalla Stevenin apuna.

Yhteystiedot

Tmi StevArt
Steven Ait
0406650885
info.stevart@gmail.com

Viimeksi muokattu 11.08.2021