Terveisiä Hobari-keväästä

Harrastamisen Suomen mallin toiminta on hankekaudelta 22-23 päättynyt. Menneen lukuvuoden aikana hankerahoituksella toteutettiin yhteensä 99 harrastusta, joihin osallistui 600 sipoolaislasta ja -nuorta. Harrastuksista suosituimmaksi näyttäytyi edelleen parkour, mutta uutuuksiin, kuten piano- ja viulunsoittoryhmiin saatiin myös mukavasti uusia harrastajia. Tarjonnassa on valinnanvaraa, ja muistathan, että voit osallistua myös muun kuin oman koulusi toteutukseen, jos oman koulun tarjonnasta ei löydy mieluista harrastusta. Jos tarvitset tukea harrastuksen aloittamiseen, olethan rohkeasti yhteydessä kulttuuri- ja vapaa-ajan palveluiden yhteyshenkilöihin, he osaavat varmasti auttaa tarvittaessa eteenpäin.

Uuden kauden rahoitusta on haettu ja sen kohtalo ratkeaa lähiviikkoina. Ohjaajien haku on käynnissä, jos sinulla on kiinnostusta tai tiedät jonkun, jolla olisi tarjota osaamistaan uusien kausien Hobari-ohjaajana, käykää tutustumassa Hobarin Sipoon nettisivuihin. Hobari – Harrastustoiminta kouluissa – Sipoo – Sibbo

Ilmoittautumiset avautuvat koulun aloitusviikolla ja tarjonta on viikkoa ennen nähtävillä. Lisätietoja ja ajantasaisen tilanteen näet Hobarin nettisivuilta.

Oikein ihanaa kesän odotusta kaikille, toivottelee Hobari-tiimi Sipoossa

Viimeksi muokattu 25.04.2023