Sipoonkorpeen kehitetään uutta sisääntuloporttia Korvenporttia

Korvenporttia kehittää Sipoon kunta yhteistyössä palveluiden tarjoajien ja Metsähallituksen kanssa. Portti metsään muodostuu Sipooseen Knutersintien varrelle jo olemassa olevan Ravintola Tilan läheisyyteen. Ensimmäisenä Korvenporttiin rakennetaan pysäköintialue tämän kesän aikana. Pysäköintialue on tarkoitus ottaa käyttöön syksyllä. Samalla kunta etsii nyt toimijoita, jotka haluaisivat tarjota erilaisia palveluita Korvenportissa ja olla mukana kehittämässä kävijöille Sipoon puoleista sisääntuloporttia Suomen metsäisimpään metsään.

Tarkoituksena on, että Korvenportissa jo nyt toimivan Ravintola Tilan lisäksi tulevina vuosina Korvenporttiin muodostuisi luontoa kunnioittava ja asiakkaiden tarpeisiin vastaava palveluiden kokonaisuus. Visionamme on, että Korvenportissa voisi olla tarjolla esimerkiksi erilaisia elämys-, majoitus-, sauna- ja kahvilapalveluita. Voit vaikuttaa alustaviin suunnitelmiimme Korvenportin sivulla VisitSipoossa ja kertoa meille, mitä palveluja sinä toivoisit Korvenporttiin? Tai kerro meille, mitä ajatuksia visiomme ”Korvenportti 2030” muuten herättää?

Jos sinä olisit kiinnostunut tarjoamaan palveluita Korvenportissa ja luomaan unelmien luontokohdetta yhdessä Sipoon kunnan ja muiden toimijoiden kanssa, olethan yhteydessä yrityskoordinaattoriimme: anne.peltonen@sipoo.fi niin kerromme lisää.

Kehitetään yhdessä Korvenportista ja Sipoonkorvesta uusi unelmiemme luontokohde!

Viimeksi muokattu 24.05.2021