Sipoon Monitoimihalli juhlii 20-vuotista taivaltaan

Juhlat käynnistyvät lauantaina 13. huhtikuuta klo 9:00 aamulla ja tarjoavat päivän täynnä monipuolista ohjelmaa ja hauskanpitoa. Ohjelmassa on liikunnallisia ohjattuja tunteja, kuten zumbaa, joogaa ja äänimaljarentoutusta. Lisäksi paikalla on mahdollisuus kokeilla sulkapallon saloja asiantuntijoiden opastuksella ja hyödyntää Inbody-mittauksen palveluja sekä käyttää kuntosalia, joka on avoinna koko tapahtuman ajan. Tapahtumaan pääsy maksaa vain 5 euroa, mikä mahdollistaa monipuolisen ja edullisen päivän liikunnan parissa. Lauantain juhlinta päättyy klo 15:00.

Juhlat jatkuvat sunnuntaina 14. huhtikuuta, kun Monitoimihallin 20-vuotissyntymäpäivät yhdistyvät perhepäivän tunnelmiin Liikuntamaalla. Aamu käynnistyy Liikuntamaalla klo 10:00, tarjoten vapaata ja iloista perheliikuntaa 1-10-vuotiaille lapsille. Osallistumismaksu on vain 2 euroa per lapsi. Klo 12:45 alkaa lipunmyynti odotettuun Aarne Alligaattori -konserttiin, joka alkaa klo 14:00. Liput ovat saatavilla hintaan 10 euroa per henkilö. Aarne Alligaattori ja viidakkorumpu tarjoavat unohtumattoman musiikkikokemuksen esittäen viidakon iloisinta ja tarttuvinta lastenmusiikkia.

Tule mukaan nauttimaan rennosta sunnuntaipäivästä perheen parissa ja juhlistamaan Sipoon Monitoimihallin hienoa 20-vuotista taivalta!

 

Viimeksi muokattu 28.03.2024