Sipoon kulttuuripalvelut kutsuu kaikki äidit konserttiin Nikkilän Topelius-saliin

Äideillä on konserttiin vapaa sisäänpääsy. Äitien ilmaisliput voi halutessaan hakea ennakkoon Nikkilän ja Söderkullan kirjastoista sekä SipooInfo-pisteistä. Siten konserttiliput voi antaa lahjaksi äitienpäivänä. Muut konserttivieraat maksavat itsensä, alle 12-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi.

Säveltäjä Mikko Sarvanne on muun muassa opiskellut Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa jazzsävellyksen linjalla. Mikko Sarvanne Gardenin Heräämisen valkea myrsky -albumi ilmestyi tammikuussa 2022. Teoksen musiikillinen anti on matka nykymusiikin, pohjoismaisen jazzin ja äänitaiteen välillä. Sarvanne kertoo, että hänen kiintymyksensä jazziin on johtanut hänet musiikin monimuotoisuuteen.

Mikko Sarvanne Garden-konsertti on tunnin mittainen ja alkaa klo 15. Sipoon kunta vastaa järjestelyistä.

Konserttivieraat voivat syödä vatsaansa täyteen joko ennen konserttia tai sen jälkeen viihtyisän kulttuuritalo Lilla Villanin herkullisella brunssilla klo 13 tai klo 16 (kaksi kattausta). Café Lilla Villan on kävelymatkan päässä ja toivottaa kaikki tervetulleiksi.

Tietoa tapahtumasta saat Sipoon tapahtumakalenterista tapahtumat.sipoo.fi ja lippuja voit varata Netticketistä.

Mikko Sarvanne Garden 12.5. klo 15, Topelius-sali (Pohjoinen koulutie 2): Josefiina Vannesluoma, laulu. Virva Immonen, laulu. Selma Savolainen, laulu. Jesse Ojajärvi, perkussiot. Aino Juutilainen, sello. Oskari Siirtola, kontrabasso. Mikko Sarvanne, sävellykset, elektroniikka

 

Viimeksi muokattu 02.05.2024