Sipoo-viikko on täällä taas!

Tiedätkö miltä näyttää Sipoon kansallispuku ja miltä sipoolaisittain kuulostaa pelimannimusiikki? Missä on sijainnut Söderkullan terveyskoti Sipoossa? Tiedätkö, että lähellä Kalkkirantaa on merenrantahuvila saunoineen, jota voivat kuntalaiset vuokrata omaan käyttöönsä?

”Sipoossa on paljon tekemistä ja nähtävää. Lämpimästi tervetuloa kokemaan maistiaisia siitä, mitä uudella arjen ja vapaa-ajan toimialalla on tarjota kuntalaisille,” toivottaa toimialajohtaja Jukka Pietinen.

Sipoolaiset yritykset ovat tervetulleita teemaviikon ajalla 18.-24.9.2023 julkaisemaan tapahtumiaan kunnan tapahtumakalenterissa Sipoo-viikko -kategorian alla ja kehittämään omia Sipoo-viikko tempauksiaan tai tarjouksiaan viikon ajalle. Sipoo-infosta voi noutaa ennen tapahtumaa tarran esille liiketilaansa, jolla viestiä, että on mukana Sipoo-viikon menossa.

Tapahtumaviikko huipentuu Sibbo Ungdomsförening järjestämiin perinteisiin syysmarkkinoihin Nikkilässä. Sibbe- suden saattaa bongata tapahtumien väkijoukossa ja Sipoo-leivosta saattaa päästä maistamaan eri yhteyksissä.

Ohjelma julkaistaan kokonaisuudessaan syyskuun alussa. Tiedotamme ohjelman julkaisusta erikseen lähempänä teemaviikon ajankohtaa.

Lisätietoja: Erityissuunnittelija Elina Halla, elina.halla@sipoo.fi, 050 598 3083

SipooInfot Nikkilä ja Söderkulla

Viimeksi muokattu 22.08.2023