Sipoo mukana KUUMA-kuntana Kuntamarkkinoinnin SM-finaalissa

Kuudettatoista kertaa järjestettävä Kuntamarkkinoinnin Suomenmestaruuskilpailu pyrkii edistämään kuntien, seutujen ja alueiden markkinointi- ja viestintäosaamista. KUUMA-seudun yhteistyöjohtaja Antti Kuusela kuvaa finaalipaikkaa hienoksi saavutukseksi, mutta painottaa, että matka on vielä kesken.

-Kannustan kaikkia tutustumaan kilpailutyöhömme ja äänestämään KUUMA-seudun Grillijuhlat vuoden markkinointiteoksi, Kuusela kehottaa.

Kuntamarkkinoinnin SM-kilpailun järjestelyistä vastaavat Suomen Kuntaliitto, Suomen Elinkeino- ja Kehitysyhtiöt SEKES sekä Suomen Matkailuorganisaatiot SUOMA. KUUMA-kuntien Grillijuhlat-konsepti on luotu yhteistyössä alueen kuntien sekä mainostoimisto Ohoin, Kapinan ja Dirtyn kanssa.

Katso kaikki kymmenen finalistia ja äänestä suosikkiasi tykkäämällä toimintamallista: https://innokyla.fi/fi/kokonaisuus/kuntamarkkinoinnin-sm-kilpailun-shortlista/toimintamallit

Lisätietoa:
Antti Kuusela, 040 318 2818, antti.kuusela@kuusela.fi
www.kuuma.fi
https://grillijuhla.kuuma.fi/

 

KUUMA-seutu muodostuu pääkaupunkiseudun ympärillä sijaitsevista 10 kehyskunnasta. KUUMA-kuntia ovat Hyvinkää, Järvenpää, Kirkkonummi, Kerava, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen, Sipoo, Tuusula ja Vihti. KUUMA-yhteistyön tarkoituksena on jäsenkuntiensa kilpailukyvyn ja vetovoiman vahvistaminen osana Helsingin seutua, edunvalvonnan tehostaminen sekä palvelutuotannon laadun ja tehokkuuden parantaminen.

 

Viimeksi muokattu 07.06.2021