Rosk’n Roll tiedottaa: Pääsiäisaikataulut jätehuollossa

Pääsiäisen vietto vaikuttaa jäteastioiden tyhjennyksiin. Viikolla 14 jäteastiat voidaan tyhjentää päivää normaalia aikaisemmin, ja pääsiäisen jälkeisellä viikolla (11.4. alkaen) päivää myöhemmin.

Jos haluat jatkossa etukäteen tiedon esimerkiksi kelien tai arkipyhien vuoksi poikkeavista jätteenkuljetusaikatauluista, voit tilata Rosk’n Rollilta tekstiviesti-ilmoituksen. Tilaa tekstiviesti kotisivuilta rosknroll.fi/lisapalvelut tai lähetä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@rosknroll.fi.

Pääsiäinen vaikuttaa myös jäteasemien aukioloihin. Kiirastorstaina 6.4. ja lauantaina 8.4. jäteasemat palvelevat asiakkaita normaalien aukioloaikojen mukaisesti. Sen sijaan kaikki Rosk’n Rollin jäteasemat ovat suljettuna pitkäperjantaina 7.4., pääsiäissunnuntaina 9.4. sekä 2. pääsiäispäivänä 10.4. Tammisaaren, Inkoon ja Loviisan jäteasemien itsepalvelu ei myöskään ole käytössä juhlapyhinä.

Katso oman asemasi aukioloajat kotisivuilta rosknroll.fi.

Pitkän pääsiäisviikonlopun aikana saattaa syntyä toisenlaista jätettä kuin arkena. Verkkosivujen jäteoppaasta voit tarkistaa erityyppisten roskien lajitteluohjeet.

 

Viimeksi muokattu 05.04.2023