Monipuolinen stand up -ilta Topelius-salissa maaliskuussa

”Halusimme tuoda laadukkaasti esille sekä suomen- että ruotsinkielistä stand up -komiikkaa, joka ilahduttaisi ja toisi valoa maaliskuuhun. Illan aloittaa hurmaava Sutela ja Salminen show ja se päättyy Anders Heleniuksen ruotsinkieliseen hauskuutteluun, ” kertoo Sipoon kunnan kulttuurituottaja Pi Viana.

Heli Sutela ja Krisse Salminen ovat molemmat tehneet stand upia vuodesta 2001 ja heidän yhteisesityksensä on täynnä ihania kenkiä, kuteita, naurua ja syviä tunteita. Anders Helenius on taas tunnettu ironisesta ja yhteiskuntakriittisestä huumoristaan, joka sekä naurattaa että herättää ajatuksia.

”Nyt yleisöllä on mahdollisuus valita, jos he haluavat haastaa naurulihaksiaan osallistumalla molempiin esityksiin vai riittääkö heille kevyempi kokonaisuus. Stand up -ilta on väliajallinen ja tarjoilusta vastaa Scoutkåren Åfararna r.f.”, Viana kertoo.

Liput ovat ostettavissa NetTicketin kautta osoitteessa www.netticket.fi  sekä ovelta, ja lisätietoa saat Sipoon tapahtumakalenterista. Ikäsuositus: K16.

Stand up Show: Heli ja Krisse la 23.3. Topelius-salissa klo 17, liput 25/20€.
Stand up Show: Anders Helenius la 23.3. Topelius-salissa klo 18.30, liput 25/20€.

 

Viimeksi muokattu 07.03.2024