Omatoimikirjasto

Omatoimikirjastoa saavat käyttää kaikki, joilla on Helle-kirjastokortti ja siihen kuuluva nelinumeroinen tunnusluku. Kirjastossa voi lainata ja palauttaa automaateilla, noutaa varauksia, lukea kirjaston aineistoja ja käyttää tietokoneita.

Lainaus- ja palautusautomaattien näyttöön tulevat toimintaohjeet miten aineiston kanssa toimitaan. Varaukset ovat noudettavissa varaushyllystä, järjestettynä aakkosjärjestykseen varaustunnisteen mukaan.

Toimi näin

Mikäli sinulla ei ole PIN-koodia, sinun täytyy käydä kirjastossa henkilökohtaisesti hakemassa se.

Toimi näin kirjautuaksesi omatoimikirjastoon:

  1. Lue kirjastokortti omatoimilukijan säteeseen. Lukijat löytyvät hissistä sekä rappukäytävän toisen kerroksen lasioven ulkopuolelta.
  2. Syötä nelinumeroinen PIN-koodi lukijan numeronäppäimiä käyttäen.
  3. Kun koodi on hyväksytty, voit käyttää omatoimikirjastoa. Rappukäytävän lukko avautuu hetkeksi ja hissillä pääsee toiseen kerrokseen.

Kenelle ja millä ehdoin

Omatoimikirjaston käyttämistä varten tarvitset nelinumeroisen PIN-koodin. PIN-koodin saat mistä tahansa Helle-kirjastosta.

Omatoimikirjaston asiakkaat rekisteröityvät järjestelmään ja kirjastotiloja valvotaan kameroilla. Jokaisen sisääntulijan tulee kirjautua sisään. Lapset voivat kuitenkin tulla vanhempiensa seurassa ilman kirjautumista.

Maksullisuuden tiedot