Matkailu Sipoossa

Kuva: Suvi Suovaara

Rentoudu ja koe luonto, saaristo ja maaseutu. Nauti luonnon rauhasta Sipoonkorven kansallispuistossa tai ratsasta aaltoilevien viljapeltojen keskellä. Pulikoi uimarannoilla tai koe saaristo RIB-veneen kyydissä. Narraa kaloja, golfaa, hiihdä, liidätä frisbeetä tai kiipeile seikkailupuistossa.

Aisti Sipoon vanhan kirkon keskiaikainen tunnelma ja uppoudu ainutlaatuiseen kulttuurimaisemaan, jonka vanha kirkko ja Sipoon uusgoottilainen kirkko luovat yhdessä. Tai kulje entisen Nikkilän mielisairaalan vanhojen rakennusten lomassa reiteillä, joita tuhannet potilaat ovat tallanneet.

Nauti konserteista, taidenäyttelyistä tai omaleimaisista kylätapahtumista. Tee ostoksia pikkuputiikeissa ja erikoisliikkeissä.

Visit Sipoo -nettisivulta löydät kahvila- ja ravintolapalvelut, majoituspalvelut sekä harrastus- ja elämyspalveluita, joista voit nauttia Sipoossa.

Toimi näin

Tutustu palveluihin, nähtävyyksiin ja muihin matkakohteisiin osoitteessa www.visitsipoo.fi. Ota tarvittaessa yhteyttä palvelun tuottajaan. Olemme täällä sinua varten!

Sipoossa saat karttoja ja tarvittaessa neuvoja esimerkiksi asiakaspalvelun Info-pisteistä Nikkilän kirjastossa ja Söderkullan kirjastossa.