Opistoblogi: Rakkaudella ja kiitollisuudella

Tervetuloa Opistopodiin! Tässä jaksossa haastattelen Görel Martinia, joka opiskelee Sipoon opistossa. Görel on mukana Roostaggarna kuorossa ja osallistuu myös esim. vesijumppakurssille. Haastattelun kieli on ruotsi.

Heti alusta alkaen sukelletaan syvälle Görelin kanssa. Hän lukee tekstin, joka on hänelle tärkeä ja siitä lähtien rauha ja lämpö kietoutuu ympärilleni kuin lämmin viltti. Pieni jännitys, jonka koin haastattelun alussa on aivan poissa. Kaikki on kohdallaan. Kaikki tuntuu hyvältä.

Puhumme kaikesta maan ja taivaan väliltä. Puhumme siitä, kuinka hän, joka antaa paljon, saa myös paljon. Görel on aina välittänyt ja huolehtinut muista ihmisistä. Hän haluaa, että kaikilla on hyvä olla. Samalla hän on myös saanut vastaanottaa paljon rakkautta.

”Minulla on koirani, minulla on kissa, ja minulla on maailman paras puoliso. Minullahan on oikeastaan kaikki.”-Görel

Görel on ihminen, joka katselee elämää kiitollisuudella, vaikka hänellä on ollut myös vastoinkäymisiä. Ehkäpä juuri siksi.

Hän kertoo myös suhteestaan musiikkiin, kuinka hän näkee musiikin elokuvana. Hän näkee meren, kukkia, lintuja… Hän kertoo suhteestaan luonnosta, merestä. Kuinka metsä on hänen kirkkonsa.

Kuva: Joanna Kopra

Furuholmen

Kuuntele Görelin elämänviisautta haastattelussa. Ehkä sinäkin koet lämmön ja rakkauden joka lämmittää palelevia sieluja tässä ajassa. Emme ole yksin.

Lämpimin terveisin,

Theresa

 

https://soundcloud.com/joanna-kopra/med-karlek-och-tacksamhet

Viimeksi muokattu 05.03.2021