Viljelypalstat ja viljelylaatikot

Viljelypalstat

Sipoon kunnalla on seitsemän vuokrattavaa viljelypalstaa kauniilla Söderkullan kartanon alueella. Palstan voi vuokrata vuodeksi kerrallaan hintaan 10,10 € / 50 m2 tai 20,20 €/ 100 m2

Uusia palstoja on tullut vuokrattaviksi Jokilaaksosta. Sipoon kunta vuokraa Jokilaakson puistoalueelta 11 viljelypalstaa. Palstojen koko on 50 m2. Palstan voi vuokrata vuodeksi kerrallaan hintaan 10  / 50 m2.

Sekä Söderkullan että Jokilaakson palstat on vuokrattu. Tiedotamme vapaista palstoista seuraavana keväänä.

Lisätietoja viljelypalstoista voi kysyä kunnanpuutarhurilta, jonka yhteystiedot löydät täältä.

Tästä näet viljelypalstat kartalla.

Lue ohjeet viljelypalstan vuokraajille tästä linkistä.

 

Viljelylaatikot

Laita sormet multaan ja istuta omat kesäkasvisi viljelylaatikkoon! Sipoon kunta tarjoaa viljelylaatikoita kuntalaisten käyttöön.

Missä?

Graniittitie 5, 01150 Söderkulla, Kahvila pikkurastaan piha-alue.

Laatikon varaaminen

Asukkaat saavat käydä varaamassa itselleen laatikon paikan päältä kirjoittamalla nimensä laatikon kyljessä olevaan nimikylttiin 22.-28.5 välisenä aikana. Viljelylaatikot ovat varaajan käytettävissä koko kesäkauden sadonkorjuuseen asti.

Mikä on viljelylaatikko?

Viljelylaatikko luo asukkaille mahdollisuuden päästä puuhailemaan puutarhatöiden parissa myös ilman omaa pihaa. Varaamasi laatikkoon voit istuttaa mitä haluat, esimerkiksi kesäkukkia tai satoa tuottavia vihanneksia. Kunta tarjoaa viljelylaatikot, kasteluveden ja mullat, mutta viljelijällä on vastuussa istutustensa hoitamisesta ja hän pääsee tietysti myös korjaamaan sadon viljelykauden päättyessä. Siemenet ja taimet tulee jokaisen hankkia itse. Laatikot ovat käytössä yhden kesän kerrallaan, joten niihin ei tule istuttaa monivuotisia kasveja.

Viljelypalsta käytössä

På svenska

Sivun lisääjä: 06.06.2016