Viljelypalstat ja viljelylaatikot

Viljelypalstat

Sipoon kunnalla on seitsemän vuokrattavaa viljelypalstaa kauniilla Söderkullan kartanon alueella. Palstan voi vuokrata vuodeksi kerrallaan hintaan 10,10 € / 50 m2 tai 20,20 €/ 100 m2.

Lisätietoja palstoista ja niiden vuokraamisesta antaa:
Kunnanpuutarhuri yhteystiedot

Viljelypalstat kartalla.

Viljelylaatikot

Laita sormet multaan ja istuta omat kesäkasvisi viljelylaatikkoon! Sipoon kunta tarjoaa viljelylaatikoita kuntalaisten käyttöön.

Missä?

Graniittitie 5, 01150 Söderkulla, Kahvila pikkurastaan piha-alue.

Laatikon varaaminen

Asukkaat saavat käydä varaamassa itselleen laatikon paikan päältä kirjoittamalla nimensä laatikon kyljessä olevaan nimikylttiin. Viljelylaatikot ovat varaajan käytettävissä koko kesäkauden sadonkorjuuseen asti.

Mikä on viljelylaatikko?

Viljelylaatikko luo asukkaille mahdollisuuden päästä puuhailemaan puutarhatöiden parissa myös ilman omaa pihaa. Varaamasi laatikkoon voit istuttaa mitä haluat, esimerkiksi kesäkukkia tai satoa tuottavia vihanneksia. Kunta tarjoaa viljelylaatikot, kasteluveden ja mullat, mutta viljelijällä on vastuussa istutustensa hoitamisesta ja hän pääsee tietysti myös korjaamaan sadon viljelykauden päättyessä. Siemenet ja taimet tulee jokaisen hankkia itse. Laatikot ovat käytössä yhden kesän kerrallaan, joten niihin ei tule istuttaa monivuotisia kasveja.

Viljelypalsta käytössä

På svenska
 

Viimeksi muokattu 08.07.2019