Topeliussali

Peruskorjattu ja laadukas Topeliussali on ensisijaisesti konserttien, tapahtumien, teatteri- ja tanssiesitysten järjestämiseen soveltuva kulttuuritalo kaikenikäisille alueen asukkaille. Sali toimii kuukausittain elokuvateatterina ja on paikka, jonne tullaan kokemaan ja nauttimaan tapahtumista yhdessä. Rakennuksen ohjelmiston pääpaino on musiikki-, elokuva-, tanssi- ja teatteriesityksissä sekä erilaisissa koulutuksissa.

Topeliussali on monipuolista ja kiinnostavaa ohjelmaa tarjoava tapahtumasali Sipoon Nikkilässä. Tilaa voi vuokrata erilaisiin kulttuuri- ja koulutustilaisuuksiin. Sali sopii parhaiten musiikki-, teatteri ja elokuvaesitysten järjestämiseen.

Konserttisalissa on yhteensä 233 paikkaa, joista 3 on pyörätuolipaikkaa. Topeliussali on varustettu uusimmalla AV-tekniikalla, johon kuuluu elokuvaprojektori, videotykki ja laadukkaat ääni- ja valolaitteet.

Esiintymislavan yhteydessä on green-room tila valmistautumista ja taukoja varten. Esiintyjien käytössä on myös pukuhuoneet peseytymistiloineen.

Samassa rakennuksessa toimii Sipoon Pääkirjasto ja Info-asiakaspalvelupiste. Salissa voidaan järjestää sekä avoimia että suljettuja tilaisuuksia.

Yhteystiedot

Sähköposti

kulttuuripalvelut@sipoo.fi

Puhelin

Sipoon kunnan vaihde

+358 923531

Käyntitiedot

Pohjoinen Koulutie 2, 04130 Sipoo