Mödrarådgivningen

Savuttomat vauvat Sipoossa

Mödrarådgivningen följer med graviditeten och stödjer mammans, det kommande barnets och hela familjens hälsa och välmående. I rådgivningen vill man också så tidigt som möjligt upptäcka eventuella störningar och problem i graviditeten och åtgärda dem genom att ordna vård, hjälp och stöd enligt behov.Tidsbeställning och rådgivning

 OBS! Från och med 10.8 får ni tag på hålsovårdarna på deras egna telefonnummer (må-to 12-12.45)

Besök hos mödrarådgivningen under graviditetstiden

När graviditetstestet är positivt ska du boka tid för ditt första besök hos hälsovårdaren i ditt eget distrikt. Vanligtvis besöker man mödrarådgivningen för första gången under graviditetsveckorna 7–9.

Fyll i och skicka följande elektroniska blanketter innan det första besöket och aktivera dina egna uppgifter på Maisa-appen eller på nätsidan så remiss till ultascreeningar kan skickas efter första rådgivningsbesöket.

Du hittar en lista av alla besök hos mödrarådgivningen här. Båda föräldrarna är välkomna att delta i alla kontrollbesök, men speciellt gärna får båda delta i de så kallade omfattande hälsoundersökningarna. I en omfattande hälsoundersökning kan man även beakta hela familjens eventuella behov av stöd.

Bekanta dig också med rådgivningens tips om nyttiga länkar. Där hittar du bl.a. en lista av de blodprov som tas under gravitetstiden.

Suomeksi
Senast ändrat 06.08.2020

BESÖKADRESS


Jussasvägen 14, 2. vån.
04130 Sibbo

Söderkulla
Amiralsvägen 2, 2.vån.
01150 Söderkulla

TA KONTAKT


Hälsovårdare
Telefontid
mån−fre kl. 08.00−11.30

tel.nr. 040 486 9113

E-TJÄNSTER


Beställ telefontid
Rusmedelsbruk (Audit)
Kraftresurser

Seuraa Sipoon neuvolaa FacebookissaFölj oss på FB

Öppen rådgivning
Babyträff
Verksamhet för småbarnsfamiljer
Savuttomat vauvat -kampanja

GENVÄGAR


Barnfam. socialarbete
Barnskydd
Familjerättsliga tjänster
Mun- och tandvård
Dataskydd

PÅ ANDRA WEBBPLATSER