< Aktuellt
24.04.2012

Avbrott i vattendistributionen på Mårsbackavägen och Albackavägen

Tusby Vatten informerar följande:

Tulemme suorittamaan Martinkyläntien alittavan vesijohdon saneerauksen, jonka johdosta joudumme katkaisemaan vedentulon kiinteistöönne.  

Katkos alkaa                                                 keskiviikkona 25.4.2012  klo 9.00

Katkoksen arvioidaan päättyvän               keskiviikkona 25.4.2012  klo 18.00

Päättymisaika on arvio, joka voi tilanteesta johtuen muuttua.  Katkos kohdistuu Mårsbackantien kiinteistöihin välillä Martinkyläntie ja Albackantie. Myös Albackantien alkupään vesijohtoverkostoon liittyneet kiinteistöt voivat jäädä ilman vettä.

Pyydämme varaamaan sulkuaikana tarvitsemanne (huomaa myös WC:n tarvitsema huuhteluvesi) käyttöveden irtoastioihin sulkupäivänä hyvissä ajoin ennen edellä ilmoitettua sulkuaikaa. Alueelle järjestetään myös tilapäinen vedenjakelu Martinkyläntien ja Mårsbackantien risteykseen.

Internetsivuiltamme http://www.tsvesi.fi/tiedotteet/ajankohtaista/ voi seurata tilanteen etenemistä.

Lisätietoja voi kysellä tarvittaessa:


Tuusulan seudun vesilaitos
Tuomas Turunen
puh. 041-4349332

Sipoon vesi- ja viemärilaitos
Anssi Kylkisalo
puh. 050-5544532


HUOMIOITAVAA

Putkirikon korjauksen jälkeen saattaa putkistoista irrota saostumia ja ruostetta, joista voi aiheutua vesijohtoveden laatuhaittoja kuten veden sameutta ja ruskeaksi värjäytymistä.

Laatuhaitoista voi seurata vesihanojen ja pesukoneiden sihtien tukkeutumista sekä vaalean pyykin värjäytymistä. Putkistoon mahdollisesti päässyt ylimääräinen ilma voi aiheuttaa “kolinaa” ja pärskintää vettä juoksutettaessa.

Vesikatkon jälkeen mahdollisten haittojen poistamiseksi, ennen veden käyttöä, suositamme veden juoksuttamista, kunnes vesi kirkastuu.

Pahoittelemme vesikatkosta ja mahdollisista vesijohtoveden laatuhaitoista aiheutuvaa haittaa.


Senast ändrat
24.04.2012