< Tapahtumat

Taklaus - aivovamma - uusi elämä

11.02.2020
Taklaus - aivovamma - uusi elämä
Jääkiekkokaukalossa saatu aivovamma pakotti urheilija Robson Lindbergin opettelemaan kaiken alusta kolme vuotta sitten. Hänen inspiroiva tarinansa kuullaan Topeliussalissa tiistaina 11.2.2020 klo 18.00 ennen vuoden 2019 menestyneimpien sipoolaisurheilijoiden palkitsemista.
Paikka: Topelius-sali

 

 

 

Helmikuussa 2016 Robsonin elämä muuttui. Hänet taklattiin puhtaasti alasarjan jääkiekko-ottelussa. Tämän seurauksena Robson oli kolme minuuttia tajuttomana. Sitä seurasi neljän päivän muistinmenetys. Robson jatkoi elämäänsä normaalisti lääkäreiden luvalla, kunnes tasan kaksi viikkoa myöhemmin löysi itsensä keskellä katua - eikä tiennyt kuka oli tai minne oli menossa. Kolme kuukautta myöhemmin hän sai pysäyttävän diagnoosin; kahdeksan aivoverenvuotoa ja keskivaikea aivovamma, vain 30-vuotiaana. Robsonin maailmassa kaikki on kuitenkin mahdollista, jos vain tekee tarpeeksi töitä sen eteen. Hän päätti selvitä, ja kulkea määrätietoisesti kohti tavoitettaan. Hän päätti, että hänestä tulee Maailman Paras Aivovammapotilas.

 

Robsonin tapa tehdä asiat on kaikki tai ei mitään -asenteella, täydellä fokuksella ja intohimolla. Nyt täyden matkan triathlon-kilpailuun valmistautuva Lindberg valaa esimerkkinsä kautta uskoa siihen, miten kaikki on mahdollista, kun ottaa vastuun omasta tekemisestään.

 

Ilta tarjoaa inspiraatiota ja näkökulmaa nuorille ja myös nuorten vanhemmille.

Samassa tilaisuudessa jaetaan palkinnot vuoden aikana 2019 menestyneille sipoolaisurheilijoille.

 

Kahvitarjoilu.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy - lämpimästi tervetuloa!

 

Tapahtumapaikka (suomeksi): Topelius-sali

 

Päivämäärä: 11.2.2020

Alkaa klo: 18.00

Järjestäjä: Liikunta- ja nuorisopalvelut - Idrotts- och ungdomstjänster

Sähköpostiosoite: liikuntapalvelut@sipoo.fi

 

 

13.01.2020