< Ajankohtaista
07.10.2019

Joulu avataan Nikkilässä 30.11.2019 klo 14–18

Joulu avataan Nikkilässä 30.11.2019 klo 14–18
Sipoon kunta järjestää tänä vuonna joulun avajaiset Nikkilässä lauantaina 30.11.2019 klo 14–18. Perinteiset joulun avajaiset palaavat nyt takaisin Sipooseen muutaman vuoden tauon jälkeen.

Joulun avajaisten ohjelma alkaa joulukulkueella. Joulukulkue lähtee rauhallisesti kävellen klo 14 Nuorisotalolta (Bubbiksentie) kunnantalolle (Iso Kylätie 18), jossa kunnanjohtaja Mikael Grannas avaa tapahtuman. Toivomme, että lapsilla olisi päällään jotakin jouluista (ainakin tonttulakki päässä) kulkueessa. Nuorisotalo avautuu jo klo 13 ja siellä on tarjolla glögiä ja jouluaskartelua.

Kello 15 kunta tarjoaa 250:lle ensimmäiselle joulupuuroa Kuntalan edessä, minkä jälkeen on hyvä tilaisuus hankkia joululahjoja tai muuta mukavaa myyntikojuista. Kunta tarjoaa glögiä ja pipareita Kuntalan pihalla koko tapahtuman ajan.

Varaa myyntipaikka tai ilmoittaudu esiintymään!

Sipoolaisilla urheilu- ja nuorisoseuroilla sekä koululuokilla on joulun avajaisissa mainio tilaisuus saada vähän lisäansioita myymällä tuotteitaan tai vain esittäytyä suurelle yleisölle. Myös sipoolaisilla käsityöntekijöillä ja yrityksillä on mahdollisuus tulla myymään omia tuotteitaan.

Myyntipaikkoja ulkona on pääkirjaston, Enterin ja Nikkilän Sydämen edessä. Oma pöytä/teltta/auto mukaan. Myyntipaikka on ilmainen, mutta paikka pitää varata. Paikan voi varata joko ulkoa tai sisätiloista Enteristä, Nikkilän Sydämestä tai kirjaston kahvilan vierestä. Sisätiloissa paikkaan sisältyy myyntipöytä.

Kaikkia sipoolaisia (yksityishenkilöitä, yrityksiä, yhdistyksiä, seuroja, luokkia, hevostalleja jne.), jotka haluavat osallistua joulun avajaisiin tavalla tai toisella, pyydetään ottamaan yhteyttä, jotta pystymme koordinoimaan tapahtuman järjestelyitä niin, että kaikki olisivat tyytyväisiä ja kaikilla olisi hauskaa. Kaipaamme etenkin kuoroja/muusikoita/muita esiintyjiä, jotka olisivat valmiita esiintymään (max. 20 minuuttia) joko sisällä tai ulkona.

Lisätietoja antaa ja ilmoittautumisia tapahtumaan ottaa vastaan Carola Juselius, puh. 040 151 1750, carola.juselius@sipoo.fi.


Kuvat: Suvi Suovaara


Viimeksi muokattu
08.10.2019