< Ajankohtaista
15.05.2020

Kunnan järjestämien yleisötilaisuuksien perumista jatketaan toukokuun loppuun saakka

Sipoon kunta jatkaa järjestämiensä yleisötilaisuuksien perumista toukokuun loppuun saakka koronapandemian vuoksi. Kesäkuun alusta alkaen yleisötilaisuuksia ja -tapahtumia voidaan järjestää, jos tilaisuus on toteutettavissa tarkoituksenmukaisesti kokoontumisrajoitusten rajoissa ja muut turvatoimet huomioiden.

Kesäkuun alusta alkaen kokoontumisrajoitus on enintään 50 henkilöä. Kokoontumisrajoituksen noudattamisen lisäksi kunnan tilaisuuksien järjestämisessä ehtona on, että tila tai järjestämispaikka mahdollistaa riittävän väljyyden ja että käytännöt mahdollistavat hyvän käsihygienian.

Lakisääteisten tilaisuuksien, kuten kaavojen vuorovaikutustilaisuuksien osalta, harkitaan erilaisia mahdollisuuksia järjestää tilaisuuksia esimerkiksi osin etäyhteyksin ja osin läsnäolotilaisuuksina turvatoimet huomioiden.

Erityisesti riskiryhmille suunnattuja tilaisuuksia kunta ei aio järjestää toistaiseksi muutoin kuin etäyhteyksin. Kunta myös suosittelee riskiryhmiin kuuluvia harkitsemaan itse tarkoin osallistumistaan yleisötilaisuuksiin.


Viimeksi muokattu
15.05.2020
tagit: kulttuuri