< Ajankohtaista
16.06.2016

Sibbo Vokalensemble edustaa Sipoota virolaisessa televisio-ohjelmassa

Kuoro Sibbo Vokalensemble edustaa Sipoon kuntaa kuorolauluohjelmassa Suvenaabrid (Kesänaapurit). Ohjelma kuvataan Kuusalussa Virossa ja se nähdään Viron televisiossa 30. heinäkuuta.

Aiemmin ohjelmassa virolaisen isäntäkunnan kuoro on kohdannut kuoron naapurikunnasta, mutta tänä vuonna ohjelmaa on uudistettu siten, että myös virolaiskuntien ystävyyskuntia ulkomailta kutsutaan mukaan. Sibbo Vokalensemble kohtaa Sipoon ystävyyskunnan Kuusalun kuoron ohjelmassa.

– Sibbo Vokalensemble on saanut suuren kunnian edustaa Sipoota ja olemme siitä erittäin iloisia. Kuoro kokeilee mielellään uusia asioita ja venyttää rajojaan. Tämän projektin kautta olemme pian yhtä kokemusta rikkaampia, sanoo kuoronjohtaja Jessica Lång.

Suvenaabrid on hauska kuorolauluohjelma, johon kuuluu myös leikkisä tietovisa kuorojen välillä. Sibbo Vokalensemble tulee myös laulamaan yhdessä Gerli Padarin kanssa, joka on tunnettu ja arvostettu laulaja Virossa sekä yksi ohjelman juontajista. Ohjelmaan tehdään lisäksi esittelyvideo Sibbo Vokalensemblesta ja Sipoosta.

Esittelyvideon alkusekunnit kuvataan Artborgissa, jossa kuoro laulaa Wilhelm Peterson-Bergerin kappaletta I furuskogen. Videolla on tarkoitus myös nähdä Isolla Kylätiellä puita halaavat ihmishahmot ja kuusalulaisen kuvanveistäjän Aivar Simsonin tekemä Viikinkilaiva Segrispuistossa. Ajatuksena on myös kuvata videota Vanhan kirkon luona ja merinäköalan äärellä rannalla Etelä-Sipoossa. Esittelyvideo kestää minuutin.


Viimeksi muokattu
16.06.2016
tagit: kulttuuri