< Ajankohtaista
01.11.2019

Päiväkoti Pikkusydän on valmis ottamaan lapset vastaan

Päiväkoti Pikkusydän on valmis ottamaan lapset vastaan
Päiväkoti Pikkusydän on saanut kalusteet paikalleen. Lelut odottavat leikkijöitä ja tilat on tuuletettu. Kaikki on valmiina siihen, kun lapset ottavat uuden rakennuksen käyttöönsä maanantaina 4.11.2019.

Päiväkodinjohtaja Heidi Innala kertoo, että päiväkotiin on tilattu sellaisia leluja, jotka houkuttelisivat lasta sitoutumaan leikkiin.

–On pyritty siihen, että olisi erilaisia leikkipisteitä ja on valittu liikuttavia ja liikunnallisuutta tukevia leikkivälineitä. Lapset ovat myös itse saaneet toivoa haluamiaan leluja, Innala kertoo.

Pikkusydämen rakentaminen valmistui syyskuussa ja päiväkotilapset ovat tutustuneet uusiin tiloihin vähitellen. Jo kevättalvella lapset pääsivät viettämään uuden päiväkotirakennuksen harjannostajaisia työmaan vieressä Wessman-talon pihalla.

–Nyt viime viikkoina, kun piha-aluetta on päässyt käyttämään, olemme käyneet lasten kanssa leikkimässä siellä jo ennen varsinaista muuttoa. Lapset ovat käyneet myös tutustumassa sisällä, Innala sanoo.

Myös lasten huoltajille on järjestetty tutustumistilaisuuksia rakennukseen aiemmin tällä viikolla.

Ennen uuteen rakennukseen muuttoa Päiväkoti Pikkusydämen ruotsinkieliset ryhmät ovat toimineet Luontopäiväkoti Kaislan tiloissa ja suomenkieliset ryhmät Solåkerin päiväkodissa. Avoimen varhaiskasvatuksen kerhot ovat pyörineet Lillbondenin tiloissa.

 

 


Viimeksi muokattu
01.11.2019