< Ajankohtaista
09.05.2019

Kirpputoreja ympäri Sipoota Siivouspäivänä lauantaina 25.5.2019

Kirpputoreja ympäri Sipoota Siivouspäivänä lauantaina 25.5.2019
Sipoo osallistuu jälleen Siivouspäivään, joka on kirpputorien ja kierrättämisen ystävien juhlapäivä. On siis aika siivota kaapit ja laittaa ylimääräinen tavara kiertoon! Siivouspäivänä kuka tahansa voi asettaa myyntiin tavaroitaan tai tehdä löytöjä muiden myyntipisteiltä ympäri Sipoota.

Mitä Siivouspäivänä voi myydä?

Mitä tahansa käytettyjä tavaroita, olivat ne sitten vaatteita, huonekaluja, linnunpönttöjä, polkupyöriä, työkaluja, leluja, kirjoja tai sarjakuvia. Tarjota voi myös vaikkapa tavaroiden korjauspalveluita. Siivouspäivä ei ole kuitenkaan tarkoitettu ammattimaisesti kirpputoritoimintaa harjoittaville yrittäjille eikä uuden tavaran kauppiaille.

Missä tavaroita voi myydä?

Tavaroita voi myydä periaatteessa missä vain, vaikkapa kotona, kadulla, pihalla, työhuoneella tai kerhotilassa. Voit myös perustaa isompia myyntipaikkoja esimerkiksi oman taloyhtiön, kadun tai asuinalueen voimin.

Osallistuminen on näin helppoa:

1. Rekisteröidy ja ilmoita myyntipaikasta siivouspäivä.com -sivustolla.

2. Myyntipaikkojen tulee sijaita nk. kovilla pinnoilla, kuten kiveyksillä, asfaltilla tai hiekkakäytävillä. Nurmikoita ei saa vahingoittaa.

3. Yleistä jalankulkua, liikennettä tai muuta alueen käyttöä ei saa haitata.

4. Myyjä vastaa kunnalle ja kolmannelle osapuolelle myyntipaikasta mahdollisesti aiheutuvasta vahingosta ja haitasta.

5. Myymättä tai kierrättämättä jääneet tavarat on kunkin myyjän vietävä pois yleiseltä alueelta omalla kustannuksellaan välittömästi tapahtuman jälkeen. Sipoossa sijaitsevia vastaanottopisteitä löydät täältä.


Viimeksi muokattu
09.05.2019