Norrkullalandet

Sipoon saariston suosituin retkikohde on saavutettavissa ilmaisella vuoroaluksella, Pörtö Linen alukset ajavat mantereelta Norrkullalandetiin jopa neljästi päivässä! Nauti auringosta useilla silokallio- ja hiekkarannoilla sekä grillaa kesäherkut grillipaikoilla. Kävele luontopolkua pitkin halki kauniin saariston metsämaiseman näköalatornille, josta näet koko Sipoon saariston pitkälle avomerelle asti.

Norrkullalandetin palvelut

Norrkullalandetin palveluvalikoima on Sipoon saariston laajin. Omatoiminen retkeilijä arvostaa nuotiopaikkoja, siistejä kuivakäymälöitä ja useita upeita hiekkarantoja. Café Seasongin herkut ja täysin anniskeluoikeuksin varustettu upea merenrantaterassi houkuttelevat jäämään vielä hetkeksi – ehtiihän sitä seuraavallakin vuoroaluksella. Ja jos aikataulu tuntuu liian tiukalta, voit aina kätevästi tilata kyydin BOUT-sovelluksella, kun sinulle sopii.

Saapuminen Norrkullalandetiin

Norrkullalandet sijaitsee lähellä Kalkkirannan satamaa. Norrkullalandetiin pääset:

 

Vuoroaluksen aikataulut voit avata alla olevasta linkistä (linkki ohjaa Pörtö linen verkkosivuille)

Vinkkejä ja tekemistä Norrkullalandetissa

Norrkullalandet soveltuu sekä rannalla lekotteluun, että aktiivisempaan oleskeluun. Yhden hiekkarannan yhteydessä on rantalentopallokenttä, jossa voit haastaa ystäväsi tai perheesi leikkimieliseen matsiin. Ehkä voittaja saa jäätelön tai virkistävän juoman Café Seasongin terassilla?

Näkymä Café Seasongin terassilta kohti merta, laituri täynnä veneitä ja ihmisiä.
Café Seasong järjestää kesän mittaan useita tapahtumia. Luvassa on niin elävää musiikkia, kuin moottorivenekilpailuita!

Kävelyretki näkötornille kannattaa ehdottomasti. Tukeva puinen näkötorni nousee korkealle puiden yläpuolelle ja tarjoaa huikeat näkymät yli Sipoon saariston. Tornista käsin voit bongata horisontissa nousevan Söderskärin majakan – tuon Muumikirjoistakin tutun merimerkin!

Norkullalandet näkötorni

Norrkullalandetin näkötorniin kiipeäminen on vaivan arvoinen kokemus.
Tornista näkee koko Sipoon saariston!