Yritystontti | Työpaikkatie 13

Kohteen tiedot

Osoite: Työpaikkatie 13, Sipoo
Pinta-ala: 9723 m2
Rakennusoikeus: 4861 kem2
Kaavamerkintä: KTY-3 Toimitilarakennusten korttelialue
Kauppatapa: Myynti
Myyntihinta: 364 575 €
Muu lisätieto:
Tontti 3 korttelissa 121 Tontin hinta on 75 €/kem2. Tontti on myös vuokrattavissa. Tontin vuosivuokra on 6 % myyntihinnasta eli 21 874,50 €/vuosi.

Alueelle saa sijoittaa toimistotiloja sekä ympäristöä häiritsemättömiä teollisuus- ja varastotiloja. Korttelialueelle saa sijoittaa alle 10.000 ke-m2 paljon tilaa vaativaa kauppaa, kuten huonekalukauppa, auto- ja venekauppa, rakennustarvike-, maatalous- ja puutarhakauppa. Muuta ei keskustahakuista erikoistavaran kauppaa voi sijoittaa korttelialueelle alle 5.000 ke-m2 ja päivittäistavarakaupan myymälätilaa alle 2.000 ke-m2.

Liittyminen vesi- viemäri- ja hulevesiverkostoon tarkistettava suunnittelun alkuvaiheessa. Tontilla edellytetään öljynerotuskaivojen rakentamista tontille piha-alueen sadevesien käsittelyyn.

Alueen tiedot

Sibbesborgin liike-alue sijaitsee Porvoonväylän pohjoispuolella Söderkullassa. 

Liike-alueelta on kaksi liittymää valtatielle 7, jota pitkin pääsee 15 minuutissa Itäkeskukseen ja Vuosaaren satamaan sekä noin 30 minuutissa Helsingin kantakaupunkiin. Helsinki-Vantaan lentoasemalle ajaa alle puolessa tunnissa.

Merenrannan läheisyydessä sijaitseva Sibbesborgin liike-alue sopii erinomaisesti paljon tilaa vaativan liiketoiminnan, kuten vene-, huonekalu- tai autokaupan tarpeisiin. Työpaikka-alueelle sopii hyvin myös häiriötä tuottamaton tuotannollinen toiminta.

Alueella on voimassa oleva asemakaava, joka ohjaa tonttien rakentamista. Alueen maaperä- ja rakennettavuusselvitys löytyy alla olevalta internet-sivulta.

Liikealueen läpi kulkee paikallisbussilinja. Sipoo kuuluun HSL:n liikennöintialueeseen.

 

Tontin varaaminen ja tiedustelut

Tonttipäällikkö Toni Sepperi
+358 40 191 4359
etunimi.sukunimi@sipoo.fi

 

Liitteet