Möholmen

Suosittu retkikohde sijaitsee aivan Kalkkirannan sataman vieressä. Upeat rantakalliot ja luonnon hiekkaranta kutsuvat nauttimaan!

Telttailijoille on runsaasti tilaa ja korkeilta kallioilta avautuvat upeat näkymät. Suojaisassa poukamassa onnistuvat vesileikit pienempienkin lasten kanssa.

Möholmeniin on helppo rantautua, pienveneen voi vetää vaikka suoraan hiekkarannalle.

Möholmenin palvelut

Möholmenilta löydät suojaisan paikan omalla veneellä kiinnittymistä varten, siistit kuivakäymälät sekä useita grillipaikkoja.

  • Telttailualue
  • Kuivakäymälät
  • Useita grillipaikkoja
  • Laituri maihinnousua varten
  • Vierasvenepaikkoja kalliokiinnityksellä

Saapuminen Möholmeniin

Möholmen sijaitsee lähellä Kalkkirannan satamaa. Möholmeniin pääset:

Vinkkejä ja tekemistä Möholmenissa

Möholmen on suosittu retkikohde, mutta yleensä siellä on hieman väljempää, kuin viereisellä Norrkullalandetin saarella. Möholmenin ehdottomia helmiä ovat korkeat kalliot, joilta näkee pitkälle saaristoon, suojaisa sisälahti sekä hiekkaranta, joka sijaitsee saaren länsirannalla. Hiekkarannalle paistaa aurinko pitkälle iltaan asti. Kalkkirannan sataman puolelle sijoittuvassa suojaisassa sisälahdessa voit seurata rannan tuntumassa pikkukalojen uiskentelua, eikä esimerkiksi joutsenten ja muiden merilintujen näkeminen ole harvinaista. Möholmenin rantakallioilta kaakkoon sijaitsevalla Fjärdhälletin karikkoluodoilla käy usein varsinainen lintujen kuhina.

Möholmenin rantakallioilta näkee kauas.
Ota kiikarit mukaan ja katso mitä kaikkia lintuja voit bongata esimerkiksi Fjärdhälletin karikolta!