Kiintorastikartta ja radat kesällä 2023

Kiintorastikartta kertoo Sipoossa kesäisin tarjolla olevien kiintorastien sijainnit. Tarjolla on myös valmiita rastiratoja suunnistajille.

Sipoon kunta ja If Sibbo-Vargarna ovat yhteistyössä valmistaneet kiintorastikartat Nikkilässä ja Söderkullassa kaikkien sipoolaisten vapaasti käytettäväksi.

Kartat voi itse tulostaa alle olevista linkeistä tai noutaa seuraavista paikoista:

  • Sipoon pääkirjasto, Pohjoinen Koulutie 2, 04130 Nikkilä.
  • Söderkullan kirjasto, Amiraalintie 2, 01150 Söderkulla.
  • Pilvijärven ulkoilualueen kahvila 13.8.2023 asti, Pilvijärventie 70, maksullinen paikoitus kesällä.

Kirjastoista voit myös lainata kompassin, laina-aika on 10 vrk.

Kartat ja radat

Pilvijärven ja Hiihtostadionin maastoon on sijoitettu yhteensä 42 rastia. Rastien vaikeusasteet vaihtelevat helpoista haastavampiin. Voit laatia oman ratasi Kaikki rastit-kartalla tai hyödyntää valmiita suunnistusratoja (2,0 km – 6,1 km).

Lähtö ja maali:

Pilvijärvi (Pilvijärventie 70) tai Hiihtostadion (Amiraalintie 37)

RUXin alueella Nikkilässä on 15 rastia ja kolme lyhyehköä ratavaihtoehtoa. Lähtö ja maali ovat lähellä Itäisen Jokipuiston pallokenttää.

Nikkilän kartanon alueella on 11 rastia ja kaksi ratavaihtoehtoa. Radan lähtö- ja maalipisteeseen pääsee esimerkiksi Nikkilä DiscGolf Parkin parkkipaikan kautta, joka on osoitteessa Kartanontie 57.

Rastit ovat ulkona maastossa 15.10.2023 saakka.

Otamme mielellään vastaan palautetta ja kehittämisehdotuksia, ne voi lähettää sähköpostiosoitteeseen suunnistus@sibbo-vargarna.fi .

Materiaalia suunnistuksen omatoimiseen opetteluun löydät esimerkiksi OK Trianin LiikettäNiveliin-sivustolta: LiikettäNiveliin omatoiminen suunnistuskoulu .