Topeliussali

Topeliussali on tapahtumasali, joka tarjoaa monipuolista ja kiinnostavaa ohjelmaa asukkaille iästä riippumatta. Sali tarjoaa kuntalaisille paikan kokea ja viihtyä. Talon ohjelmistossa on musiikkia ja lastentapahtumia, lisäksi tarjonnasta löytyy elokuva-, tanssi- ja teatteriesityksiä sekä erilaisia koulutustilaisuuksia. Topeliussalin vuokraamisesta ja ohjelmatarjonnasta vastaa Sipoon kunnan kulttuuripalvelut.

Sali ja laitteet

Pääkirjaston juhlasali / Nikkilä, Pohjoinen Koulutie 2, 04130 Sipoo. Vuonna 1984 valmistunut sali on Arkkitehtitoimisto Perko & Rautamäki Ky:n suunnittelema ja salissa on kävijöitä vuodessa noin 20 000. Hyötypinta-ala: 534 m2, maksimikorkeus: 10 m, näyttämö: 80 m2 (leveys 10m, syvyys 8 m ja n. 6 m kattoon). Istumapaikat: 182 permanto, 54 parveke. Lisäksi permannolla on kaksi pyörätuolipaikkaa.

Salista löytyy muun muassa äänentoistoa, projektori, Steinway-flyygeli, pukuhuoneita näyttämön takana, aula ja naulakko sekä kahvila. Café Emilie on auki päiväsaikaan, ei viikonloppuisin, mutta tapahtuman yhteydessä tila saa käyttää esim väliaika-tarjoilun puitteissa.

Vuokraminen

Samassa rakennuksessa toimii mm. Sipoon Pääkirjasto, Info-asiakaspalvelupiste ja Café Emilie. Salissa voidaan järjestää sekä avoimia että suljettuja tilaisuuksia. Vuoden 2019 alussa (25.1) vuokraus siirtyy Timmi-järjestelmään. Timmin kautta vuokraaja pääsee helposti selailemaan vapaita päiviä ja varaamaan salia ja sen tarpeisto. Linkki järjestelmään ilmaantuu tammikuun alussa. Siihen saakka voi ottaa yhteys vahtimestariin ja tehdä alustavan varauksen.

Varaukset ja tiedustelut vahtimestareilta: Jari Hakkarainen 09-2353 6983 tai Pertti Lindh puh. 09-2353 6985.

Salin pohjakartta
Viimeksi muokattu 17.01.2019

På svenska 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kahvio