Korvenportti – portti Suomen metsäisimpään metsään

Oletko kaivannut monipuolisia palveluja arjesta irrottautumiseen Sipoonkorvessa? Toiveesi on kuultu, sillä syksyllä 2021 Sipoonkorven reunalle Hindsbyn kylään valmistui uusi sisääntuloportti, jonka palvelut mahdollistavat sinulle unohtumattomia luontoelämyksiä ja arjesta irrottautumista niin päiväretkille kuin myös pidempään viipymään.

Portti metsään on muodostunut Knutersintien varrelle (Knutersintie 256) Ravintola Tilan läheisyyteen. Korvenportin pysäköintialue valmistui lokakuussa 2021 samaan aikaan Fiskträsk -järvelle johtavan opastein merkityn Korvenportin polun kanssa. Lue lisää myös jatkosuunnitelmistamme alla olevasta haitarista ”Korvenportin visio 2030”.

Korvenportin visio 2030

Pysäköintalueen ja Korvenportissa jo nyt toimivan Ravintola Tilan lisäksi tarkoituksena on, että  tulevina vuosina Korvenporttiin muodostuisi luontoa kunnioittava ja asiakkaiden tarpeisiin vastaava palveluiden kokonaisuus. Visionamme on, että Korvenportissa voisi olla tarjolla erilaisia elämys-, majoitus-, sauna- ja kahvilapalveluita.

Karttaluonnos Korvenportin alueesta.

Korvenporttiin suunnitellut palvelut:

  • Ravintola ja kahvilapalvelut (Ravintola Tila)
  • Majoitus
  • Välinevuokraus
  • Luontoyrittäjien palvelut
  • Suihku ja wc -tilat
  • Perinteinen sauna
  • Vuokrattava kota
  • Pysäköinti ja julkinen liikenneyhteys

Anna palautetta ja vaikuta suunnitelmiimme
Voit vaikuttaa tarkemmin kuvattuihin alustaviin suunnitelmiimme antamalla palautetta tämän sivun alareunassa olevista painikkeista, joista pääset myös kommentoimaan nettisivujen hyödyllisyyttä. Kerro meille, mitä palveluja sinä toivoisit Korvenporttiin tai mitä ajatuksia visiomme ”Korvenportti 2030” muuten herättää?

Kunta etsii parhaillaan yhteistyökumppaneita
Kunta etsii parhaillaan Ravintola Tilan lisäksi kohteeseen sopia yhteistyökumppaneita, joiden kanssa sisääntuloporttia Suomen metsäisimpään metsään lähdetään kehittämään yhdessä Sipoon kunnan ja muiden toimijoiden kanssa.
Jos kiinnostuit, olethan yhteydessä yrityskoordinaattoriimme: anne.peltonen@sipoo.fi niin kerromme lisää.

Kehitetään yhdessä Korvenportista ja Sipoonkorvesta unelmiemme luontokohde!