Uuden koulukuljetusten palvelujärjestelmän sovellus on nyt julkaistu

Lataa sovellus tai käytä sitä internet-selaimella

Sovelluksen nimi on MunApp ja saat sen ladattua veloituksetta sovelluskaupastasi. Applen laitteille sovellus on ladattavissa App Storesta ja Android-laitteille Google Playsta. Halutessasi voit käyttää sovellusta myös internet-selaimella, jos et halua ladata sitä laitteellesi.

Uuden palvelujärjestelmän ja sovelluksen kautta huoltajien on mahdollista seurata aiempaa tarkemmin lapsensa taksikuljetuksia. Palvelujärjestelmästä saat huoltajana tiedon muun muassa siitä, milloin oppilas on noussut koulutaksiin sekä missä ja milloin oppilas on poistunut kyydistä. Sovellus kertoo myös, jos kuljetus jostain syystä myöhästyy, ja hälyttää, jos lapsesi ei nousekaan kyytiin suunnitellusti.

Kuljetusaikataulut ja muutokset nyt sovelluksessa

Sovelluksessa ilmoitetaan kuljetusaikataulut, eli oppilaan haku- ja noutoajat. Huomaathan, että liikennöitsijät eivät enää ilmoita taksikuljetusten aikatauluja, vaan ne ovat nyt nähtävilläsi sovelluksessa. Pääset huoltajana tekemään sovelluksen kautta myös mahdolliset muutokset ja poikkeukset oppilaan kuljetuksiin esimerkiksi sairastumisen takia tai ulkomaanmatkan ajaksi.

Rekisteröidy puhelinnumerollasi

Sovellukseen pääset rekisteröitymään ensimmäisellä käyttökerralla puhelinnumerosi kautta. Tarvitset rekisteröitymiseen ainoastaan puhelinnumeron, johon pystyt ottamaan vastaan tekstiviestejä. Järjestelmässä on yhdistettynä huoltajan puhelinnumerotietoihin taksikuljetuksiin oikeutetut lapset. Rekisteröitymisen jälkeen pääset jatkossa kirjautumaan sovellukseen puhelinnumerollasi.

Mahdollisissa ongelmatilanteissa voit soittaa koulukuljetuksen palvelupuhelimeen 09 2353 6018 soittoaikana arkipäivisin klo 12–13 tai voit jättää viestin verkkopalvelumme Oman asioinnin kautta.

Linkit:

Lataa sovellus Apple-laitteeseen App Storesta

Lataa sovellus Android-laitteeseen Google Playsta

Siirry sovellukseen internet-selaimella: https://munapp.kuntalogistiikka.fi/

Lue lisää sovelluksesta huoltajien ohjeesta (pdf)

Tutustu sovelluksen käyttöohjeisiin sovelluksen verkkosivuilla

Lisää tietoa koulukuljetuksista ja yhteystiedot palvelupuhelimeen sipoo.fi:ssä

 

 

Viimeksi muokattu 04.08.2023