Sipoon kunta on nimittänyt koulutusjohtajan

Hakuaika Sipoon kunnan koulutusjohtajan virkaan päättyi 2. kesäkuuta. Virkaan saatiin hakuaikana yhteensä 20 hakemusta. Koulutusjohtaja johtaa Sipoon koulutuksen toimialaa, johon kuuluvat perusopetus ja toiseen asteen koulutus.

Yhdyskuntajohtajan valintaprosessi on edelleen kesken, ja siitä tiedotetaan erikseen myöhemmin. Yhdyskuntajohtajan tehtävänä on johtaa Sipoon kunnan yhdyskuntakehittämistä ja kuntatekniikan palveluita.

Taustalla organisaation uudistuminen

Toimialajohtajien haun taustalla on organisaatiouudistus, jonka tavoitteena on ollut rakentaa hyvinvointialueuudistuksen jälkeen toimiva organisaatiorakenne, joka tukee sujuvasti töiden tekemistä. Sipoon kunnan organisaatio on uudistunut 1.5.2023 alkaen. Kunnalla on nyt viisi toimialaa: varhaiskasvatus, koulutus, yhdyskunta ja ympäristö, arki ja vapaa-aika sekä konsernipalvelut. Organisaatiouudistus ei aiheuta muutoksia tai häiriötä kuntalaisten palveluihin.

Varhaiskasvatusjohtajan ja Arjen ja vapaa-ajan toimialajohtajan virat on jo aiemmin täytetty virkasiirtomenettelyllä. Konsernipalveluiden toimialaa johtaa kunnanjohtaja Mikael Grannas. Kunnanhallitus päätti esittää koulutusjohtajan ja yhdyskuntajohtajan virat täytettäväksi julkisella haulla, koska niitä ei ollut edellytyksiä täyttää virkasiirtomenettelyllä sisäisesti toteutetun kyselyn ja tehdyn kokonaisarvioinnin perusteella.

Linkit:

Aiempi tiedote aiheesta: Sipoon kunnan koulutusjohtajaksi hakee 20 hakijaa ja yhdyskuntajohtajaksi 11 hakijaa (6.6.2023)
Aiempi tiedote aiheesta: Sipoo on nimittänyt kahden uuden toimialan johtajat (28.3.2023)

 

Viimeksi muokattu 20.06.2023